Haberler

Will Smith Vasat Bir Oyuncuymuş!

Film Başına 25 Milyon Dolar Kazanan, Her Filmi Box Office'te Tavan Yapan Ünlü Aktör Will Smith, Çok İlginç Bir İtirafta Bulundu.

FİLM BAŞINA 25 MİLYON DOLAR KAZANAN, HER FİLMİ BOX OFFİCE'TE TAVAN YAPAN ÜNLÜ AKTÖR WİLL SMİTH, ÇOK İLGİNÇ BİR İTİRAFTA BULUNDU.

Smith, kazandığı başarıya rağmen aslında kendisinin vasat bir oyuncu olduğunu söyledi: 'Benim rol yeteneğim vasattır, bunun bilincindeyim. Ama gerçekten hayvani bir iştahla bu açığımı kapatmaya çalışıyorum. İçim içime sığmıyor.

Yaradılış tarzımı zaman zaman dışarıya vurmak, bana güç ve enerji veriyor. Bu da beni başarıya sürüklüyor.' Will Smith, Hollywood'un gerçek 'altın adam'ı...

Değeri film başına 25 milyon dolar ve bugün Amerika'da bu parayı vermeyecek yapımcı neredeyse yok gibi... Çünkü her filmi Box Office'te tavan yapıyor. Tüm filmlerinin hasılatı rekor bir rakama, 4.4 milyar dolara ulaştı; yani kadim dostları Tom Cruise ve Tom Hanks'i bile çok gerilerde bıraktı. Tüm bunlara rağmen o inanılmaz mütevazı. Hatta 'Aslında rol yeteneğim vasat, ama başarılı olmak için hayvani bir iştahım var' demekten bile gocunmuyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title