Haberler

Werder Bremen Özil'i Bırakmak İstemiyor

Mesut Özil'in Takımında Kalıp Kalmayacağı Yılan Hikayesine Döndü.

Almanya'nın Werder Bremen takımında top koşturan Mesut Özil'in takımında kalıp kalmayacağı yılan hikayesine döndü. Werder Bremen kulübü 2011 yılıda sözleşmesi bitecek olan başarılı futbolcuyu kadrosunda tutmak için büyük çaba harcıyor.

Werder Bremen Kulübü Başkanı Claus Dieter Fischer, 2011 yılında sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil'i takımlarında tutmak istediklerini söyledi.

Özil'in çok iyi bir futbolcu olduğunu anlatan Fischer, "Mesut iyi bir futbolcu. Bizimle 2011 yılına kadar sözleşmesi var. Ancak bu sözleşme bitmek üzere. Biz ona takımda kalması için öneriler sunduk. Mesut'u takımda tutmak istiyoruz. Görüşmeler devam ediyor. Kendisi şu anda milli takımda olduğu için birşey diyemiyoruz. Benim kadar takım arkadaşları da Mesut'un takımda kalmasından yana. Mesut'u takımda tutabilmek için elimizden geleni yapacağız, fakat son karar onun" dedi.

ALT YAPIDA çOK TüRK VAR

Werder Bremen takımının Türklere yabancı olmadığını, alt yapıda çok sayıda Türk futbolcu bulunduğunu belirten Fischer, "Mesut'dan sonra alt yapıdan yetişen Onur Ayık'ı da kadromuza kattık. Alt yapıdan da çok sayıda Türk sporcu yetişiyor. İyi olan futbolculara bu takımın kapısı her zaman açıktır" diye konuştu.

Fischer sözlerini Avrupa kupalarında bir Türk takımla eşleşmek istediklerini, bununda Fenerbahçe olmasını temenni ettiklerini söyleyerek tamamladı.

Mehmet Uzun-Bremen / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title