Haberler

Yalova Bakan Albayrak ve Bakan Kurtulmuş, Yalova'da Cenaze Törenine Katıldı

Bakan Albayrak ve Bakan Kurtulmuş, Yalova'da cenaze törenine katıldıENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yalova'da ölen İlim Yayma Cemiyeti'nin eski başkanlarından emekli Tuğgeneral Mehmet Mehdi Sungur'un cenaze törenine katıldılar.

Bakan Albayrak ve Bakan Kurtulmuş, Yalova'da cenaze törenine katıldı

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yalova'da ölen İlim Yayma Cemiyeti'nin eski başkanlarından emekli Tuğgeneral Mehmet Mehdi Sungur'un cenaze törenine katıldılar.

Yalova'da 94 yaşında ölen İlim Yayma Cemiyeti'nin kurucularından ve eski başkanlarından emekli Tuğgeneral Mehmet Mehdi Sungur için Yalova'nın merkez köylerinden Güneyköy'deki köy camiinde cenaze töreni düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da katılarak ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Törene ayrıca Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile akraba ve sevenleri katıldı.

Köy camisinde kılınan cenaze namazından sonra Sungur, köy mezarlığına defnedildi. Her iki bakan da mezarlığa kadar gelerek burada dua okudu. Bakan Albayrak ve Bakan Kurtulmuş, mezarlıktaki törenin ardından Yalova'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Numan Kurtulmuş Berat Albayrak Ak Parti Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title