Haberler

Tuğba Ekinci'nin Taciz Gafına Tepkiler Büyüyor

Güncelleme:

Son röportajında "Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez" diyen Tuğba Ekinci, sosyal medyada adeta linç edildi. Ekinci kadınlar adına bir leke olarak görüldü.

Yeni albümünde sonra röportaj veren Tuğba Ekinci 'Hiç tacize uğradınız mı?' sorusuna; "O konu çok yalan. Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir" diyerek cevap verdi.

KOMŞUSUNUN TACİZİNE UĞRADI

Söylediği bu sözlerle gündemde olay yaratan Ekinci, 2015 yılında komşusuyla yaşadığı sorunlar nedeniyle karakolluk olmuş,komşusunun kendisini küfür ve taciz ettiğini iddia ederek koruma talep etmişti.

TÜM TEPKİLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Ekinci, röportajdan sonra sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcının taciz gafına "Kadın yüz vermezse, erkek taciz etmez demiş! Artık midemiz bulandı bu zihniyetten." Vallahi iyi taktik bulmuşlar ağızlarına geleni konuşup gündem yaratmak. Tek amaçları her yer bunları yazarak reklam yapsın diye yapmayacakları şey yoktur görgüsüz "kadın", kadın adına lekesiniz be" gibi yorumlar yapıldı.

"KENDİ SANAT ÇEVREMDEN BAHSETTİM"

Tepkilerin ardından açıklama yapan Tuğba Ekinci şu sözleri söyledi: "Ben kendi sanat çevremde sanat hayatımdan ve etrafımdaki görüştüğüm, çevremdeki insanlardan bahsediyorum. Sanat hayatımda böyle bir şey başıma gelmedi demek istiyorum. Yani ben bir çevre sahibi olduğuma göre dışarıdaki toplumsal olayları karıştırmayacağım bu röportajda, mantık istiyor.

Demek ki bizim insanımız tacizle; şahsi bir tacizle, tecavüzü toplumsal bir olayı karıştırabilecek bir IQ de. Anlaşılıyor yani baya bir net. Tecavüz diye adlandırılan, kişisel haklara zarar veren rahatsızlıklar, insanlık haklarına aykırı olan hareketleri yapabilen şahsiyetlerin varlıkları, benim röportajımla alakalı değil. O tamamen her toplumda ne yazık ki karşılaşılabilecek, çok derin hasarları olan insanların yapabildikleri hastalıklardan biridir. Bunun toplumsal değerde; toplumsal farkındalıkta tacizle durup dururken yakın çevrenizden göreceğiniz tacizle alakası yoktur. Ben tamamen röportajımda mantıken kendi hayatımdan bahsettim"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Ekinci Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (85)

Lale:

Bu kadına haklı diyen erkeklerin ailesinden bir kadın taciz edilince de aynı şeyleri söyleyenler çıkar umarım. Yazıklar olsun sizin gibilere.

1226
1
yanıtYanıtla
ali:

Bir de bu göçrüşü alkışlayanlar var. Yarın anneleriniz, bacılarınız tacize uğradığında tacizci yüz verdi de taciz ettim derse hi. ç şaşırmayın. Bu toplum dindar filan değil bu çok acı bir gerçek. Sadece din ağzılarında mağlesef.

999
1
yanıtYanıtla
OSMANİYE ÇUKUROVA''NIN BAŞKENTİ:

3 YAŞINDAKİ ÇOCUK DA MI YÜZ VERDİ YANİ. SENİN AKLINA TÜKÜREYİM BEN. SENİN HERHALİN YARI ÇIPLAK ZATEN ASIL SEN KUYRUK SALLIYORSUN

926
4
yanıtYanıtla
ADALET:

TOPLUMDA O KADAR IRZ DÜŞMANI VARKİ ADAM KIZINA EŞİNE SÜLALENE SULANIYOR BUNUN DAHA TOPLUMDAN HABERİ YOK RUSYADA MI YAŞIYORSUN . .

823
1
yanıtYanıtla
BERKE:

böyle nefes alana inanmamak lazım cahil insanlarda bu algıyı oluşturmaya çalışıyolar. her tacize ugrayan kuyruk salladı algısı yani. arkadaş yok böyle bir şey ama cahil nerden bilsin inanır buna siz eğitimliler destek vermeyin böyle yanlışlara koruyun hanımlarınızı kızlarınızı böyle cahilce lafları desteklemeyerek. resmen sapıklıkları korumaya yönelik bir söylem olduğunu düşünüyorum YAZIKLAR OLSUN İNSANLIKLARINA .

727
0
yanıtYanıtla
Berna:

Kadın bile hemcinsini bu kadar asagılarsa erkek kendini melek gibi tapılacak varlik gorur tabi.

506
0
yanıtYanıtla
mine:

kendi sanat çevresiymiş, bizene senin kirli sanat çevrenden, ayrıca sen sanatın ne olduğunu bilirmisinki, gündeme gelmek için ne yapacağını şaşırmış

495
0
yanıtYanıtla
Kemal Aktolga:

Sen ne sanatı yapıyorsun acaba. ?

483
1
yanıtYanıtla
misafir:

baska türlü nasil adini duyursun zavalli kari

457
1
yanıtYanıtla
Kuyruk:

Benim kuyruğum yok.kuyruk hayvanda olur.elbette hayvanlar çiftleşmek için kuyruk sallar.

400
1
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title