Haberler

Sunucu Ezgi Sertel'den itiraf: Reklam arasında 7 haftalık bebeğimi düşürdüm

Güncelleme:

İkiz bebeklerine hamile olan güzel sunucu Ezgi Sertel, katıldığı canlı yayında geçtiğimiz sene program sunarken reklam arasında 7 haftalık bebeğini düşürdüğünü itiraf etti.

Oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evli olan ünlü sunucu Ezgi Sertel, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. İkiz bebeklerine 4 aylık hamile olan Sertel, geçtiğimiz yıllarda iki kez düşük yaptığını açıkladı.

"REKLAM ARASINDA BEBEĞİMİ DÜŞÜRDÜM"

Canlı yayında hamileliğiyle ilgili konuşan Ezgi Sertel, geçtiğimiz sene program sunarken bebeğini kaybettiği söyledi. İlk bebeğini kalp durma sonucu düşürdüğünü anlatan Sertel, "İkinci bebeğimdi ve 7 haftalıktı. O zamanlar program yapıyordum. Her şey de yolundaydı. Birden ağrı girdi ve reklam arasında bebeğimi düşürdüm. Ağlayamadım,tepki de veremedim. Hatta etrafımdaki insanları ben yatıştırdım. Kimse anlayamadı ne olduğunu. Canlı yayın başladı konuklar kendi arasında sürdürdü biraz, sonra ben geri dönüp kapanışı yapıp hastaneye gittim." dedi.

Sunucu Ezgi Sertel'den itiraf: Reklam arasında 7 haftalık bebeğimi düşürdüm

Sunucu Ezgi Sertel'den itiraf: Reklam arasında 7 haftalık bebeğimi düşürdüm

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500

Yorumlar (15)

ssssssssssssssss:

aaayyyyyyyyyyyy bu kadın yemek programı sunan kadın değilmi. . . . . Kesinlikle o iştahlı ağzının salyesi akarak yediği yemekler yüzünden düşmüştür o çocuk. . . . Aman allahım hangi yemeği tanıtıyorsa. Silip süpürüyor. . . Bu kadın yüzünden tanıtacak kişiler vaz geçmiştir emin olun. . . . . . 10 kişinin yiyeceği yemeği tek başına yiyor. . . .

7
8
yanıtYanıtla
uf:

cok Dogru sinir oluyodum onun yemek yerken hallerine .

yanıt3
yanıt3
rabbim ıslah etsin:

ne kadar saçma dengesiz bir konuşmadır bu rabbim demekki nasip etmemiş ve siz bebeğini kaybetmiş kadına işi yüzünden düşmüştür diyemezsiniz rabbim nasip etmemiş düşmüş ve inşallah bir gün siz bebeğinizi kaybetmezsiniz

yanıt5
yanıt2
txx:

niye ezgi ordan oraya gezip löp löp yutuyordun herseyi. reklam arası mı düstü gıııı

5
10
yanıtYanıtla
GÜMÜŞ:

REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ, BUNU NE DEME GEREKSİMİN VAR Kİ, BU KADINI HİÇ SEVMİYORUM YEMEK YERKEN AĞZINI YAMULTUP DURUYOR KİM BİLİR KİMİN AHINI ALMIŞSSINDIR.

5
6
yanıtYanıtla
hadi be.:

düşük yaptığını nerden biliyosun. belki başka bi rahatsızlığın var.

3
5
yanıtYanıtla
dürbünlü:

saçmalığa bakarmısınız, reziller

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

siz nasıl insanlarsınız ya bebeğini düşüren kadın anlamaz mı? kalbiniz kötü sizin Allah sizi ıslah eylesin kimseye evlat acısı vermesin.

4
2
yanıtYanıtla
KAMYONCU:

ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN BAŞKA KANALI İZLESİN SÜPER PROGRAM BAŞARILANIN DEVAMINI DİLİYORUM . . .

2
4
yanıtYanıtla
cevo:

malin teki

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title