Haberler

İstanbul'da motosikletli gencin feci ölümü kameralara yansıdı

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de, benzin istasyonuna girmek isteyen minibüse motosikletiyle çarpan 26 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti. Genç sürücünün geçirdiği feci kaza güvenlik kameralarına yansırken sürücü ve arkadaşının kasksız olması dikkat çekti.

Şişli'de cadde üzerinde süratli bir şekilde seyrettiği esnada akaryakıt istasyonuna girmek için sola dönüş yapan minibüse çarpan motosiklet sürücüsü genç, feci şekilde hayatını kaybetti. Kasksız olan gencin hayatını kaybettiği o dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, dün saat 12.45 sıralarında Şişli Dolapdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşıyla birlikte motosiklete binen sürücü Burkay Tulpar (26) cadde üzerinde seyretmeye başladı. O esnada karşı yönden gelen minibüs sürücüsü Faruk Küpücü bir anda direksiyonu sola kırdı. Aracı son anda fark eden sürücü Tulpar, minibüse çarptı.

HAVALANIP BAŞINI ARACA ÇARPTI

Çarpmanın etkisiyle havalandıktan sonda başını araca çarpan Tulpar'ın arkadaşı Naif Demir taklalar atarak yere savruldu. Sürücü Tulpar ise motosiklet ile minibüs arasında sıkıştı. Kaza sonucu motosiklettekiler ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

SÜRÜCÜ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı gençleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Ancak hastanede ameliyata alınan Burkay Tulpar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

FECİ KAZA KAMERADA

Feci kaza ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, minibüs seyrederken direksiyonu sola kırıyor. O esnada sür'atli gelen motosikletli minibüse çarpıyor. Kazada motosiklet sürücüsü araç ile motosiklet arasında sıkışırken, motosikletteki yolcu ise başını araca çarparak havada taklalar atıyor. Karşı şeridi geçen genç aracın altında kalmaktan da son anda kurtuluyor.

ÖLEN GENÇ VE ARKADAŞI KASKSIZDI

Öte yandan motosiklet sürücüsü Burkay Tulpar ve kaza sırasında arkasında bulunan arkadaşının kask takmadığı öğrenildi. Karşı şeritteki akaryakıt istasyonuna dönmek için direksiyonu kırdığını söyleyen minibüs sürücüsü gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şişli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (12)

TARAFSIZ:

SİNYAL VERMEK BİZİM ULKEDE NEDEN BU KADAR ZOR. MALESEF DÖNÜŞLERDE SİNYAL VERMİYORUZ. BU KAZA İÇİN KONUŞMUYORUM AMA İNAN EN RISKLİ DÖNUSLERDE BİLE SİNYAL VERMEDEN DÖNEN DURAN O KADAR ÇOK SURUCU VERKİ. . . . ACABA O MODELLERDE SİNYAN KOLUMU YOK !!!! YAD O KOLU BAŞKA BİR İŞ İÇİNMİ KULLANIYORLAR

12
0
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

sinyal vermeyi birak yol hakki motorcunun oldugu halde bile bile sapmasi daha korkunc böylelerini yakalayip ehliyetini geri vermemecisine alip trafikten uzaklastirip en agir ceza verilmeli.

yanıt14
yanıt0
kartal:

bukdar mal surucuyu dunyanin hicbir yerinde goremesiziniz sadece turkiye ozgudur

7
0
yanıtYanıtla
Hasan fenike:

Eğitim almadan ehliyet almanın yegane sebebi

3
1
yanıtYanıtla
fasafiso:

Ne kazası cinayet bu !!!!!

4
0
yanıtYanıtla
kartal:

parayla ayliyet verirseniz olacagi bu eseye binmesin bilene eyliyet veren tek ulkeyiz

4
0
yanıtYanıtla
1234:

Kask yok sinyal yok sürat var başka ne sonuç çıkabilirdi ki

3
0
yanıtYanıtla
pako:

trasfik kazası değil resmen cinayettir

3
0
yanıtYanıtla
kartal:

turkiyede motorsiklet nund bisiklete binmek gercek bile bile olume gitmek demekdir turkiyede olmemek icin tirafikte tir alip oyle dolasacan en iyisi

2
0
yanıtYanıtla
kartal:

yada evden cikarken celik zirh li elbise giyip cikacanki eve birdaha sag salim geri donebilesin yoksa allha emanet canimiz turkiyede

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title