Haberler

Sokağa çıkma yasağında trafikte alkollü yakalanan iki kadın, ortalığı birbirine kattı

Güncelleme:

İzmir'de koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatlerde alkollü araç kullanan bir kadın ve arkadaşı, ortalığı birbirine kattı. Ceza kesilmesine tepki gösteren kadınlar, aracın tavanına çıkıp alkol almaya devam etti. Kadınlar, başka bir arkadaşlarının olay yerine gelmesi ile sakinleşti.

İzmir'in Konak ilçesinde, koronavirüs nedeniyle hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatlerde alkollü araç süren B.K. ve yanındaki arkadaşı, polis ekiplerine zor dakikalar yaşattı. Alkollü iki kadın da ceza kesilmesine ve araçlarının çekilecek olmasına tepki gösterdi. Aracın tavanına çıkarak burada alkol almaya devam eden şahıslar, başka bir arkadaşlarının olay yerine gelip onları ikna etmesi sonrasında karakola götürüldü.

PARA CEZASI KESİLDİ

"Pes" dedirten olay İzmir'in Konak ilçesinde yaşandı. Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatlerde uygulama yapan polis ekipleri, B.K.'nın aracını durdurdu. Yanındaki bir arkadaşıyla sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen seyir halinde olan B.K.'da 121 promil akol çıktı ve ehliyetine el konuldu. Ayrıca iki kadına kısıtlamaya uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150 TL idari para cezası kesildi.

Sokağa çıkma yasağında trafikte alkollü yakalanan iki kadın, ortalığı birbirine kattı

ALKOL ALMAYA DEVAM ETTİLER

Şahıslar aracın çekici ile götürüleceğini duyunca ortalığı adeta birbirine kattı. B.K. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı, aracın tavanına çıkarak duruma tepki gösterdi ve burada alkol almaya devam etti. Polis ekiplerine zorlu dakikalar yaşatan şahıslar, ortak bir arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen iki kadının arkadaşı, onları aracın tavanından inmeye ikna attı. B.K. ve arkadaşı, ifadeleri alınmak üzere polis ekiplerince karakola götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Haberler

500

Yorumlar (57)

ASLI:

YA BIRAKIN GENÇLER EĞLENSİN BİRAZ ZATEN VERGİLERDEN DOLAYI EN PAHALI İÇKİYİ İÇİYORUZ BARE CEZAYI KESMEYİN.

19
89
yanıtYanıtla
osman:

evet eğlensinler atın nezarete orada devam etsinler yazılabilecek bütün cezalarıda yazın kendilerine gelsinler beyin yerine leblebi gezdiriyorlar belli ki süresiz ehliyetlerde ellerinden alınsın

yanıt33
yanıt5
SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

Yahu ''ASLI''''Sen nasıl insansın bunlar genç değil ''GARI GARI''Yahu nasıl olurda ''GARILAR bu kadar alkol alıp benim nezaketli, terbiyeli, vatan ını her şeyin üzerinde sever, Mümin ve MÜSLÜMAN Allah Cellecelalahunu seven Görevini her şeyin üzerinde tutan akli dengesi yerinde olmayan garılar polisime karşı gelir ben burada kendimi zor zapt edip tuttum. Ben orada olsaydım daha büyük felaket olurdu o garıların başına yıkardım o arabanın tavanını!

yanıt25
yanıt13
vay be:

bırakın gençler eğlensin ben yapamadım kızım oğlum yapsın diye diye memleketin tüm ahlaki değerlerini bozdunuz. . . izmir i hala kurtarılmış saymıyorum denize dökülenler dalgayla geri mi geldi bilmiyorum ama izmir kurtarılmış degil

yanıt7
yanıt3
Mehmet:

Bu kişiler erkek olsaydı yine aynı cevabı verecek miydin Aslı?

yanıt2
yanıt0
Yüksel:

Zıkkım için inş.

yanıt6
yanıt1
Evo20:

Modern çağdaş laik izmir kızları şaşırmadık.

27
5
yanıtYanıtla
Muzzy:

Terbiyesiz reziller, polisin isi gucu yok sizin gibi ucunelerle ugrasacak

26
6
yanıtYanıtla
Muzzy:

Bu ucubelerin cevresi belli bu yazilanlari okuyor, o yuzden yorumlari begenmeyip “begenmedim” i tikliyorlar. Eger degilse daha buyuk tehlike cunku bunlarin yaptigini dogru bulan asalaklar var demmekki

yanıt3
yanıt0
vedat:

Izmirin cagdas bayanlari

25
5
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title