Haberler

Van beşik gibi sallanıyor! Art arda 4 deprem oldu

Güncelleme:

Van'ın Saray ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğünde depremin ardından Başkale ilçesinde 3.2, 3.4 ve 3.0 büyüklüğünde 3 deprem daha oldu.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre, Van'ın Saray ilçesinde saat 12.56'da, Richter ölçeğine göre 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Korkutan depremin ardından Başkale'de 13:18 de 3.2 büyüklüğünde, 13:34'de 3.4 büyüklüğünde 14:09'da ise 3.0büyüklüğünde 3 deprem daha meydana geldi.

SARAY'DA 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Van'ın Saray ilçesinde saat 12.56'da, 21,26 kilometre derinlikte meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem, ilçede hafif şekilde hissedildi. İlk belirlemelere göre, depremde herhangi bir hasar ve yaralanma olmadı. Kapıköy Mahallesi merkezli deprem, ilçede kısa süreli paniğe neden oldu.

AFAD'dan yapılan açıklama şöyle:

Son dakika: Van'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

VAN VALİSİ KONUŞTU

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, yaptığı açıklamada, ilçede saat 12.56'da 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandığını hatırlattı. "Saray ilçesinde yaşanan depremde bize ulaşan olumsuz bir durum şu ana kadar bulunmuyor" diyen Bilmez, depremin hemen ardından bölgede hasar olup olmadığını tespit etmek için kriz merkezi oluşturulduğunu kaydetti. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Uçar da kaymakamlık, jandarma ve muhtarlarla görüşüldüğünü, ilçede bir olumsuzluğun olmadığını söyledi.

Son dakika: Van'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

BAŞKALE'DE ART ARDA 3 DEPREM

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 13.18'de merkez üssü Başkale ilçesine bağlı Güvebdik Mahallesi'nde 3.3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin 5 kilometre derinliğindeki deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

Başkale'de saat 13:34'de meydana gelen 3.4 büyüklüğündeki üçüncü depremin ardından İran sınırında 14:09'da 3.0 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saray Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (78)

HAYAT:

AKP Bunlara büyük depremde çadır kent kurdu, ev yaptı insani yardım yaptı sonraki seçimde HDP''ye oy verdiler. Allah daha fazla sallasın!

107
75
yanıtYanıtla
ADEM:

AMİN AMİN NANKÖRLER

yanıt4
yanıt4
Hakkaniyet:

Beyinsizmisin sen turkiyede herkes AK partiye oy vermek zorundami siz ne bicim insansiniz ayrica sen AK Partili degilsin AK Partili olan bir insan AKP yazmaz AK Parti der AKP diye bir parti yok sen basta Arkasında gittiğin partinin ismini öğren bu ülkeyi artık bölmeye yetletnmeyin yeter be

yanıt15
yanıt0
VAN:

AKP İLE ALLAH''TAN GELEN BELA VE MUSİBETLERİ NASIL BAĞDAŞTIRIYORSUNUZ PES YANİ. ALLAH SİZE AKIL FİKİR VERSİN. HİDAYET VERSİN. TÜRKİYE SOSYAL DEVLETTİR. DİLİ, DİNİ, RENGİ İNANCI NE OLURSA OLSUN VATANDAŞINA YARDIM ETMEK DEVLETİN İŞİDİR. HALKIN PARASINI HALKA HARCAYACAK TABİ Kİ. İĞRENÇ, MİLLİYETÇİ FİKİRLERİNİZ KURUSUN İNŞALLAH.

yanıt11
yanıt3
vanlı:

ben bdp den nefret ederim ama akp nin yaptığını pkk yapmadı depremzede evi diye yermi bine yaptığı evi evi yıkılmış yuvası dağılmış insanlara 150 bine sattı taksidi yatırmayana icra faizde işin cabası. . .

yanıt13
yanıt6
Ali:

Allah senin evin tek sallasın faşist

yanıt9
yanıt3
KRALEX:

ALLAH SENIN BELANI VERSINNN

yanıt10
yanıt2
gerçekler:

Adam haklı . BU HDP de ne buldunuz ? neden hdp ye oy verilir ? Elektirik bedeva , su bedava , vergi yok . BİLİNSİN diğer ülke vatandaşım bunları ödüyor . Saygı duyulaçak kişilerde var saygı duyulacak kişilere sözüm yok MESELE diğerleri

yanıt2
yanıt13
Gaziantepli:

Van depreminden sonra hükümet Van''ı yeniden yapıp Vanlılara yeni evlerini dağıttı. Depremde yardıma giden Mehmetciklere PKK saldırdı. Seçimlerde Vanlılar gene HDP''yi seçti. Nankörlük.

10
31
yanıtYanıtla
BİRİ:

HDP dediğiniz parti diğer partiler gibi yasaların belirlediği bütün şartlara haiz legal bir partidir. Her vatandaş oy vereceği partiyi kendi özgür iradesiyle seçer ve bu doğrultuda oyunu kullanır. ''Sen neden A partisine veya B partisine oy verdin'' diye hiç kimse sorgulanamadığı gibi HDP ye oy verenler de sorgulanamaz. Suç teşkil eden bir durum söz konusu ise, zaten ülkede yargı denen bir kurum vardır. Bunu sorgulamak ne senin ne de senin gibi angutların haddi değildir.

yanıt1
yanıt0
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title