Haberler

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım: Çiçeğim bu sefer yavrusuyla açıyor

Güncelleme:

Yaklaşık bir ay önce lenfoma tedavisi gören 9 yaşındaki oğlunu kaybeden Ebru Şallı, Instagram hesabından çiçek açan orkidesini paylaşarak "Her çiçeğim yeniden açar bu sefer yavrusuyla açıyor" diyerek herkesi duygulandırdı.

Eski manken Ebru Şallı ile Harun Tan'ın 9 yaşındaki oğulları Pars, 17 Nisan'da lenfoma nedeniyle hayatını kaybetti. Evlat acısıyla yıkılan Ebru Şallı, bugün sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.

"ÇİÇEĞİM BU DEFA YAVRUSUYLA AÇIYOR"

Instagram hesabının hikaye kısmından camının kenarına koyduğu çiçeklerinin fotoğrafını paylaşarak "Her çiçeğim hep yeniden açar hiç solmaz, bu defa yavrusuyla açıyor" notunu yazdı.

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım: Çiçeğim bu sefer yavrusuyla açıyor

OĞLUNUN SON GÜNÜNÜ ANLATMIŞTI

Oğlunun vefatından sonra Ayşe Arman'a röportaj veren Ebru Şallı, oğlunun vefat ettiği günü şu sözlerle anlatmıştı: "Melek gibi uyuyordu orada. Böyle bir güzellik olamaz. 5 gün görmemiştim, 5 günde o kirpikler, saçlar, kaşlar uzamıştı sanki. O güzel yüzü pespembeydi, o kadar güzeldi ki… Bir melek gibi, inanılmaz huzurlu uyuyordu orada… Elleri gamzeliydi oğlumun, çok tatlıydı ellerindeki gamzeler… Ellerinden öptüm onu… Sıkı sıkı sarıldım, kokladım… Harun, giremedi. Sarıldım, sarıldım, öptüm… Uyanacak gibiydi."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Şallı Harun Tan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (156)

Gülay:

Aynen Allah sabır versin .Ama insan oje sürmeyi nasıl düşünür hayat devam ediyor ama insan biraz dualara eğilir ve süsü düşünemez .Bende anlamadım.oje sürmese bişeymi olur.

19
16
yanıtYanıtla
Gulay:

Taktığıniz şeye bak ayipya kadın evlat acısı yasiyo canından can gitmiş herkes sizin gibi pasaklimi olmalı

yanıt9
yanıt6
Giray:

Terbiyesiz seni insan hayata tutan aya çalışıyor. Nasılda insanlara söz söylemeyi seviyorsunuz. Bıraksın hepden derbeder olsun öyle mi?

yanıt2
yanıt1
Esin:

Belki evdeki yardımcısı çekti fotoğrafı bilemeyiz. Ama çok ağladım bu annenin acısına Allahım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah. Allahım sabır ların en büyüğünü versin ebru şallı ya inşallah??????

yanıt1
yanıt0
Sevilay Şen:

Aynen bende şaşırdım acısı elbette çok büyük çok zor bir anne için ama insanın aklına oje sürmek gelmez bilemiyorum.

yanıt1
yanıt0
Deniz:

2 aydır ebru şallının oğlu konuşuluyor ya asker anneleri ne yapsın onlarınkide ciğer deyilmi yok ebru şallı bunu dedi oğluna yok şunu paylaştı herkesinki oğul Allah kimseye yaşatmasın çok zor ama sürekli paylaşılmaz askerlerimiz birgün söyleniliyor bitiyor ama birtane ünlü birininki ölsün aylarca yıllarca söylenir

18
16
yanıtYanıtla
DENİZE CEVAP:

Ebru acısından hergün paylaşım yapıp gündemden düşmüyor diyer şehit analarıda televizyona çıkmak istedide izin mi vermediler onlarda böle reklam yapsa gündemden hiç düşmezlerdi lakin şehit anası acısını içinde yaşar.

yanıt3
yanıt4
Gonca Gül:

Ebru hanım size Allahtan büyük sabır ve yardım diliyorum. Bu acıyı anlatacak kelime cümle yok malesef.. Sizin acınızı anlıyorum bende 2 ay önce güzel evladımı o kötü hastalıktan kaybettim yaşadıklarımız bir anne olarak aynı acılar aynı. Yüce Rabbimize sığınıp Ondan yardım dilemekten başka çaremiz yok.. Yoğu bakımda son günlerinfe melek gibi uyuyordu canımın içi kızım okadar güzelleştiki o süreçte anlatılamaz haller yaşandı mis kokular saçıyordu.. Evlatlarımızın acıları ağrıları bitti emin olun onlar cennete çok mutludurlar. Aynı acıyı yaşamış bir anne olarak sizin acınızı anlıyorum.. Rabbim sabırlar versin size ve evlatlarını yitiren bütün anne ve babalara... ?? ?? ??

31
0
yanıtYanıtla
Ayten sevimm:

Ben de yavrumu kaybettimm.Kötü hastaliktan .Aslan gibiydi oglum.canımm çok yanıyor.Allahim hepimize sabirlar vesinn

yanıt8
yanıt0
Figen Aslan:

YÜCE ALLAHIM HER İKİ ANNEYEDE VE DİĞER EVLAT ACISI GÖRMÜŞ ANNELERE ÇOK BÜYÜK SABIR VERSİN ONLAR MELEK OLUP UÇMUŞLAR ACINIZ ÇOK BÜYÜK SÖYLÜYEÇEK SÖZ BULAMIYORUM BAĞIŞLAYIN TEKRAR YÜCE ALLAH TAN SABIR DİLİYORUM

yanıt7
yanıt0
Tüm 156 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title