Haberler

Devrilen vincin kolunun altında kalan işçi öldü

Güncelleme:

Sivas'ta, mermer fabrikasının çatı kaplamasında çalışan Semih Eken, devrilen vincin kolunun altında kalarak yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen gencin yakınları ve arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Sivas'ta ağırlık nedeniyle dengesi bozulan vinç, işçi Semih Eken'in üzerine devrildi. Vinç kolu ile fabrika çatısının arasına sıkışan ve kanlar içinde kalan Eken, hayatını kaybetti.

Olay, saat 14.00 sıralarında, Sivas- Erzincan yolunun 7'nci kilometresindeki mermer fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın çatı kaplamasında çalışan Semih Eken, Hamit Ö.'nün kullandığı vinçle çatıdaki malzemeleri indirmek istedi. Bu sırada iddiaya göre ağırlık nedeniyle dengesi bozulan vinç, devrilip, yan yattı.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Eken, devrilen vincin kolunun altında kaldı. Durumu gören diğer işçiler, polise ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vinç kolu ile fabrika çatısının arasına sıkışan ve kanlar içinde kalan Eken, Sivas Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Semih Eken'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

YAKINLARI YIKILDI

Olayın ardından vinç operatörü Hamit Ö., polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 1 sene önce askerden geldiği öğrenilen Semih Eken'in cansız bedeni, halatlara bağlanıp, çatıdan indirildi. Yapılan incelemenin ardından Eken'in cesedi otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen gencin yakınları ve arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Devrilen vincin kolunun altında kalan işçi öldü

Devrilen vincin kolunun altında kalan işçi öldü

Devrilen vincin kolunun altında kalan işçi öldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sivas Haberler

500

Yorumlar (20)

REIS OYAR:

avrupadan böyle bir haber bulun elinizi öpeyim is güvenligi sifir

47
11
yanıtYanıtla
kadir:

İş güvenliği uzmanı dayanmıyor işyerlerine patronun işine gelmiyor güvenli çalışmak. Bir i gider bin gelir mantığı var.

yanıt12
yanıt1
kanca:

keske hiç olmasa lakin internete yazın binlerce görürsünüz. . .

yanıt0
yanıt1
YÜZSÜZ YALAKA:

AVRUPA BİZİ KISKANİİİ

26
23
yanıtYanıtla
xx:

kimn yalakasisin onuda bilelim

yanıt4
yanıt6
Serkan 55:

Olan neden hep gariban ve işçilere olur ???Devlet dediğimiz sistemde ki kişilerde hiç mi Allah korkusu yok??Güvenliği neden sadece kendilerine alırlar???İlahi adalete sığındık herkese hakettiğini verir İnşallah..

24
5
yanıtYanıtla
Adinizi YazinALMANYALI:

ALMANYAYA Kurban olun siz Hanzolar, cahil egitimsiz ücüncü sinif mahluklar

9
15
yanıtYanıtla
rıfat:

almanya da tuvalet yıkamaya devam et ayakçı seni. . .

yanıt16
yanıt6
STİM:

SENİ KURBAN VERMİŞİZ ALMANYA YA YETMEZMİ?

yanıt0
yanıt0
Belirsiz:

Allah rahmet eylesin. Çok acidim yazık sevdiklerine sabır versin. ..amin

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title