Haberler

Cruzeiro küme düştü

Güncelleme:

Brezilya'nın köklü ekibi Cruzeiro, kendi evinde Palmeiras'a 2-0 yenildi ve 98 yıllık tarihinde ilk kez küme düştü.

Brezilya'nın köklü kulüplerinden Cruzeiro, 98 yıllık tarihinde ilk kez küme düşerek hayal kırıklığı yaşadı. Taraftarlar maçın bitişini engelleyerek maçın son dakikalarında son düdüğün çalmasını engelledi ve karşılaşma tamamlanamadı.

Bugüne kadar sayısız futbolcuyu Dünya futboluna kazandıran ve şampiyonluklar yaşayan mavi beyazlı ekip, Brezilya Ligi'nde sezonun son haftasında Serie A'ya veda etti.

MÜCADELE TAMAMLANAMADI

Palmeiras'a 2-0 yenildikleri karşılaşmada büyük üzüntü yaşanırken taraftarlar maçın bitişini engellemek için olaylar çıkarttı. Güvenlik güçlerinin yatıştırmaya çalıştığı olayların ardından maç normal süresinin bitmesine kısa bir süre kala tamamlanamadı.

Sezona eyalet şampiyonluğu ile başlamalarına rağmen Mayıs ayından beri süregelen yolsuzluk skandallarıyla çalkalanan Cruzeiro'da kötü sonun başlangıcı hazırlanmış oldu.

Sona eren Brezilya Ligi'nin ilk 6 sırasındaki ekipler olan Şampiyon Flamengo'nun yanı sıra Santos, Palmeiras, Gremio, Athletico Paranaense ve Sao Paulo önümüzdeki sezon Libertadores Kupası'na katılmaya hak kazanırken Cruzeiro ile birlikte ligden düşen diğer takımlar ise Chapecoense ve Avai oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Serie A Palmeiras Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (20)

DARISI ŞİKECİ:

DARISI FENEVE

49
18
yanıtYanıtla
VELİ:

AHA BİR KUMPASÇI DAHA HER YERDEN ÇIKIYORLAR HER YERE GİRMİŞ BU KUMPASÇILAR

yanıt3
yanıt1
METİN:

ULAN BU KUMPASÇILAR BURADA BİLE ORGANİZE OLDULAR BİTİREMEDİK BUNLARI HER YERİ SARDILAR

yanıt4
yanıt2
YAŞLI KURT:

Hatirlatim da GS basketbol da düştuydu la. Hehhe

14
18
yanıtYanıtla
123:

HIMMETCI DARBECI 6S . FRANSIZ TAKIMI

yanıt10
yanıt23
melo:

yoo düşmedi 2011den sonra fenevin düşürülmesi lazımdı

yanıt3
yanıt1
darısı fenere:

herşeyin bir ilki vardır:)

15
10
yanıtYanıtla
lord:

darısı Trabzonun basına ınsallah

9
11
yanıtYanıtla
dfx:

2011den sonra fenevede uygulanması lazımdı

10
6
yanıtYanıtla
ali:

seni kumpasçı seni heryerden çıkıyorsunuz bitmediniz gitti

yanıt6
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title