Haberler

Canan Karatay'ın Doğum Günü Pastası Malzemeleriyle Programa Damga Vurdu!

Güncelleme:

Yaptığı açıklamalarla bazı kesimler tarafından takdir edilen bazı kesimler tarafından da eleştirilere maruz kalan Prof. Dr. Canan Karatay'a hazırlanan doğum günü pastası içerdiği malzemelerle ilgi odağı oldu.

Sıra dışı diyetleriyle tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, canlı yayında doğum günü kutladı. Karatay'a yapılan doğum günü pastası içerdiği malzemelerle programın ilgi odağı oldu.

PASTADA YOK YOK!

Bir programa katılan Prof. Dr. Canan Karatay doğum gününü canlı yayında kutladı. Canlı yayında bir pasta ile doğum gününü kutlayan Karatay'a özel pasta yaptırıldığı belirtildi. Pastanın içindeyse, badem unu, kestane unu, hurma püresi, hurma suyu, hindistan cevizi yağı, zeytin yağı, ham kakao, organik yumurta, karbonat, doğal elma sirkesi ve Çankırı kaya tuzunun yer aldığı açıklandı.

Canan Karatay'ın Doğum Günü Pastası Malzemeleriyle Programa Damga Vurdu!

FATİH ALTAYLI, KARATAY'I SUÇLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde anjiyo olan Fatih Altaylı, tedbir olarak yoğun bakıma almıştı. Sağlık durumu iyi olan Altaylı, konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. Sağlık sorunu nedeni ile kimseyi rahatsız etmek istemediğini belirten Altaylı, Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ı hedef almıştı. Altaylı, "Canan Karatay Hanımefendi'nin önerdiği diyetleri uygulamayın. Bu diyetler kulağa hoş ya da işinize gelebilir. Belki birkaç kişiye de yaramış olabilir. Ama çok daha fazla insanın başına dert açtığından ve hatta ölümüne neden olduğundan şüpheniz olmasın." demişti.

Canan Karatay'ın Doğum Günü Pastası Malzemeleriyle Programa Damga Vurdu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Canan Karatay Karatay Haberler

500

Yorumlar (25)

MELİKE:

BU KADIN NE DERSE DOĞRU AMA NE YAZIK Kİ DOĞRU SÖYLEYENİN DOĞRULUĞU ÇOK GEÇ ANLAŞILIYOR

26
23
yanıtYanıtla
Herşey !Y! olacak ):

Anlamak biraz zaman gerektiriyor. Çünkü söyledikleri bazılarının ekmeğine taş koyuyor. Kadını hep itibarsızlaştırma içerisindeler. . Kimse araştırmıyor kulaktan duyma bilgilerle hüküm veriyorlar. İnşallah iş işten geçmeden akıllanırlar :(

yanıt9
yanıt1
ASABİ:

SİZE BASİT BİR SORU TÜRKİYENİN NÜFUSU 80 MİLYONU GEÇTİ. . . BU KADAR İNSANA BADEM HURMA UNLARI , TEREYAĞLAR , ORGANİK YUMURTALAR, ORGANİK SİRKELER , ORGANİK TURŞU, CACIK. . . ALLAHIM NE OLUYOR BANA KAFAYI TIRLATTIRDILAR EN SONUNDA NEYSE BU BİR KISMINI SAYDIĞIM ALLAHIN MÜBAREK NİMETLERİ YETERMİ? BIRAKIN ORGANİĞİNİ İNORGANİĞİNİ ZOR BULUYORUZ YETMİYOR İTHAL EDİYORUZ BUNLARIN TUZU KURU ONDAN ÇANKIRININ KAYA TUZUNU KULLANIYORLAR VATANDAŞLA DALGA GEÇİYORLAR BIRAKIN SAĞLIKLISINI SAĞLIKSIZ BİLE BESLENEMİYORUZ

21
2
yanıtYanıtla
genclerbirliğ:

ona buna yeme diyo kendi inek gibi yemek yiyo pes valla

11
11
yanıtYanıtla
organik:

kim alabiliyor bu malzemeleri acaba??? boş boş konuşmak kolay onu yemeyin bunu yiyin diye. Dağıtın da biz de yiyelim bu sağlıklı ürünlerden. . .

16
2
yanıtYanıtla
Murat:

İnanmayın bu ihtiyara, aklı olsaydı, bir çuval parayı kendi elleriyle çöpe atmazdı

6
8
yanıtYanıtla
SORU:

Bu doktor hanımefendi doğruyu mu söylüyor yoksa doğru sandığı yanlışları mı söylüyor ?

10
2
yanıtYanıtla
kestaneci:

Altaylı 40 senede tıkadığın damarları , hemen açacağın ve onaracağın mucize yok. Karatay Hoca sağlıklı beslenmeyi tavsiye ediyor, diyet yok sadece şeker den uzak durun diyor. . .

10
0
yanıtYanıtla
Çankırılı Mevlüt Bilgin 18:

kadın yaşayan ölülere benziyor birde bundan tavsiye alan yobazcıklar var peees

3
7
yanıtYanıtla
nurs:

ben dıyetısyene gıtmeden gayet saglıklı bı sekılde 25 kılo verdım 6 ayda . kartay dıyetı uyguladım . şimdi sorarım sıze bu adamın sakatat yedıgınde arkasından bol tereayglı kunefe yemedıgının ıspatımı var. yada bu adamın ışkembe corbasının yanında kac tane ekmek yedıgının cetelesınını tutan mı var. Canan karata okuz gıbı et yıyın ışkembe yeyın vs demıyorkı. kırmızı et ve sebze ve baklagıl kuruyemıs ve opakete gırmemıs gıda tuketın dıyo. ben bı dıyete basladıgımdan berıdır grıp bıle olmadım. ay

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title