Haberler

Çağla Şıkel, defile öncesi ne yaptığını anlattı: Her defile öncesi 10 dakika dua ederim

Güncelleme:

İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen defileye çıkan Çağla Şikel, defileye çıkmadan önce kendisini kapatarak 10 dakika boyunca dua ettiğini söyledi.

İstanbul Deri ve Moda Fuarı'nın ilk günü podyumda yürürken ışıkları tutan bir demir çubuğun kafasını sıyırarak arkasına düşmesiyle büyük bir kaza atlatan Çağla Şıkel yine bir gün sonra yine podyuma çıktı. İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen defileye çıkan ünlü model, geçtiğimiz günlerde yaşadığı podyum kazasıyla ilgili olarak konuşup olay sırasında arkasına bakmadığını söyledi. Şıkel, defileye çıkmadan önce yaptığı bir şeyi de anlattı.

"10 DAKİKA KENDİMİ KAPATIP DUA EDİYORUM"

Şıkel her defile öncesi yaklaşık on dakika dua ettiğini anlatıp "Ben o sırada hiç arkama bakmadım. Fuar alanı yıkılmadıysa bence iyi. Arkada müthiş bir enerji vardı. Dua okurum böyle iki ayağıma pıt pıt yapıyorum. Kendimi kapatıp dua ediyorum. O işlem 10 dakika sürüyor" diye konuştu.

Çağla Şıkel: Her defile öncesi 10 dakika dua ederim

TAVADAN KOPAN DEMİR DÜŞMÜŞTÜ

Yıllardır mankenlik yapan ve sahnede defalarca talihsiz kaza geçiren Çağla Şıkel, önceki akşam Hakan Akkaya'nın defilesinde podyuma çıkmıştı. Podyuma çıkacağı esnada tavandaki perdeleri tutan demir Şıkel'in hemen arkasına düşmüştü. Şıkel profesyonelliğini bozmayarak herhangi bir tepki vermedi ve önüne dönerek yürümeye devam etmişti.

Çağla Şıkel: Her defile öncesi 10 dakika dua ederim

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

İstanbul Haberler

500

Yorumlar (15)

RACO:

bu uzun çirkin kadınıda senelerdir bize manken diye yutturuyorsunuz asuman krause bir bu iki çirkin lan bunlar bildiğin çirkin işte

13
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

ALLAH, dua edeni geri çevirmez.

9
0
yanıtYanıtla
SAKARYALI HATUN:

GERÇEK SAKARYALI HATUN BENİM

yanıt1
yanıt4
Sakaryalı Hatun:

Taklitlerimden sakınınız, en orijinal, gerçek Sakaryalı Hatun benim. :((((

yanıt1
yanıt2
Dost birisi:

Naber la sağdıç

yanıt0
yanıt3
Sakaryalı hatun:

Dua etmek, gerçekten huzur veriyor insana...

8
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

BARİ DİNİ MAGAZİNE ALET ETMEYİN LAA

6
0
yanıtYanıtla
HAYYAM:

Gerçekten okuyup üfürme ile , yalvarıp yakarmayla , tükürüp sıvama ile olacak olsa . Biz de MÜBAREK , Hakka yürüyen hacımız hocamız mı yok . Çok , hem de istemediğiniz kadar . Bakın kadın 10 dakika dua ile ölümden dönmüş . . . . . Kardeşim , bi söyleyin de şu Türkiye''miz güllük gülistanlık olsun ya . Haydi ya Allah . . .

4
0
yanıtYanıtla
ATEİST OR DEİST KARARSIZ KIZ ASLI:

SADECE DUA EDEREK Bİ İŞİNİZİN OLCAĞINA YADA BAŞINIZA KÖTÜ ŞEYLERİN GELMEYECEĞİNE YUKARDAN BİR GÜCÜN SİZİ KORUYACAĞINA HİÇ İNANMAYIN. EĞER İNANAN BİRİYSEN DUA ETMEK SANA BELKİ İÇ HUZUR VERİR AMA O KADAR. TANRI GERÇEKSE BİLE BİZİM DÜNYA HAYATINA KARIŞTIĞINI SANMIYORUM.

1
3
yanıtYanıtla
hımhım:

onu soyunmadan önce dua ile rıza alan mankenlerle konuşmalı. . . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title