Haberler

Annesinin evliliğini kabullenemeyen genç, birlikte alışverişe çıktığı üvey babasını bıçakladı

Güncelleme:

Antalya'da annesinin babasından ayrılarak başkasıyla evlenmesini kabullenemeyen genç, pazar yerinde üvey babasını bıçakladı.

Antalya'da annesinin babasından ayrılarak başkasıyla evlenmesini kabullenemeyen genç, birlikte pazar alışverişine çıktığı üvey babasını bıçakladı. Vücudunun birden çok yerinden yaralanan üvey babanın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Yakalanan genç ise pişman olduğunu ifade etti.

YAKALANDI

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Muhammet A. isimli genç, birlikte pazar alışverişine gittiği üvey babası Şinasi V.'yi bıçaklayarak yaraladı. Olayın ardından kaçan genç, Şelale Polis Karakolu ekipleri tarafından yakalanırken, ambulansla hastaneye kaldırılan Şinasi V'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Birlikte alışverişe çıktığı üvey babasını bıçakladı

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Annesinin babasından ayrılarak başka bir erkekle evlenmesini kabullenemediğini, bundan dolayı psikolojik sorunlar yaşadığını belirten Muhammet A., pazar alışverişi yaptıkları sırada bir anda tezgahtaki bıçağı kaptığı gibi üvey babasını bıçakladığını ve pişman olduğunu söyledi.

Birlikte alışverişe çıktığı üvey babasını bıçakladı

TUTUKLANDI

Muhammet A, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya Haberler

500

Yorumlar (7)

lahavle:

alkış butonunun tıklayanlar hakikaten sizler kesin beyin özürlüsünüz bu çocuğun anası evlenmiş tmm evlendiği adam zorlamı evlendi anasıyla?bıçaklayacağı biri varsa o da kendi öz babasıdır kendi öz babasına diş geçirememiş yani yememiş tutmuş üvey babasını bıçaklamış yada ananı bıçaklasaymış? neden evlendin diye, , hem sonra öz babana neden gitmedin oğlum sen? eşşek kadar insan bıçaklayacak kadar olmuşsun git babanla yaşa madem emziklimisin sen ?

3
1
yanıtYanıtla
Adalet Yok:

Kaç yıl hapis cezası yatacak onu söyleyin ????

0
2
yanıtYanıtla
çekirgeli deli eşref:

3 ay

yanıt1
yanıt0
Adalet var:

Az yatar çıkar sonuçta karşıdaki hakim insanların psikolojisini anlayan insanlar o yüzden ders verip cezaevine gönderdi az yatırıp çıkartıcak

1
0
yanıtYanıtla
sivaslı:

sorumsuzca boşanmalar için söylüyorum. çocuklar mağdur oluyor hiç bir çocuk anne ve babasını kimseyle değişmez

0
0
yanıtYanıtla
hasan elibol:

gercekten ben guzel bir seyler okuyamiyacmiyim ben de su an kgarantinedeyim mumkun oldugu kadar evden cikmiyorum. Arkadaslar niye bitmiyo bu cinayetlerin sonu, niye?/biri bana birseyler yazsin neden bu ulkede cinayetler bitmik tukenmek bilmiyooor?

0
0
yanıtYanıtla
Aylin:

Dünyada bitmiyor ki Hasan..

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title