Haberler

Beşiktaş ligde 8 maç sonra gol yemedi

Güncelleme:

Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK'yı Burak Yılmaz, Boateng ve Lens'in golleriyle 3-0 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, ligde 8 maç sonra kalesini gole kapattı.

Taraftarı önünde Gaziantep FK'yı Burak Yılmaz, Boateng ve Lens'in attığı gollerle 3-0 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, ligde 8 maç aradan sonra kalesini gole kapatmayı başardı. En son Süper Lig'in 12. haftasında Konyaspor deplasmanında 1-0 kazandığı mücadelede gol yemeyen siyah-beyazlılar, bu maçın ardından çıktığı 8 mücadelede filelerinden meşin yuvarlağı çıkaramamıştı.

SERGEN İLE 2'DE 2

Bu periyotta çıktığı 8 maçta 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar, toplamda 16 gol atarken kalesinde ise 14 gol görmüştü. Gaziantep karşısında aldığı galibiyetle puanını 36'ya çıkaran siyah-beyazlılar, aynı zamanda Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 2. maçı da kazandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burak Yılmaz Gaziantep Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

IHTIYAR:

8 TAŞ GELSİN DE AVRUPADA OYNASIN LEYYY

0
2
yanıtYanıtla
mete:

Bir maç bir takıma nasıl verilir hüseyin göçek gösterdi penaltı olmayan pozizyonda penaltıyı verdi yine diyorum hamsiler bu ülkenin en büyük futbol mafyasıdır spora siyaset karışırsa ve bir bakan açıkca destek olursa olacağı budur bir iki sözde gençler birliği teknik direktörüne söylemek istiyorum sen bu işi bırak ruhlar aleminin gece bekcisi gibi saha kenarında oturmayla teknik direktörlük olmaz sen git başka bir iş yap mesela başkentte köçek çoktur köçek olabilirsin sanada yakışır iyi sallarsı

1
0
yanıtYanıtla
Pala:

Sergene dokunmasınlar takımı coşturur. İnşallah LUCESCU sevdasından bizimkiler vazgeçer. Sergende işini yapar.

0
0
yanıtYanıtla
Mircea Lucescu Vadisi:

Sergen daha iyi olacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title