Haberler

2 çocuk babası şahıs, basketbol sahasında kendini asarak intihar etti

Güncelleme:

Kayseri'de 2 çocuk babası şahıs, basketbol sahasındaki demirlere kendini asarak intihar etti. Haberi alan yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kayseri'de sabah saatlerinde mahallelerindeki parka giden vatandaşlar, basketbol sahasının demirlerine kendisini asarak intihar eden bir şahıs gördü. Yapılan incelemeler sonucunda hayatını kaybeden Eraslan Ö'nün 2 çocuk babası olduğu ortaya çıktı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi Gürpınar Sokak'ta bulunan bir oyun parkında davulculuk yapan 42 yaşındaki Eraslan Ö. kendini iple demir parmaklıklara asarak intihar etti. Eraslan Ö'yü parkta asılı halde gören vatandaşlar, polis ekiplerine ve 112 ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemeler sonrasında bulunduğu yerden indirilen iki çocuk babası Eraslan Ö'nün cesedi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Acı haberi alan yakınları ise olay yerine gelerek sinir kriz geçirdi.

Yetkililer olayla ilgili işlem başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

basketbol Kayseri 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (106)

sacide:

bütün bu ölümlerin sebebi ekonomik sıkıntı maddi çöküntüdür, ama siz oy verenler hala herşeyin güllük gülüstanlık gösterip Allah katında yatacak yeri olmayanlarsınız, bütün ölümlerin vebali o oy veren ellerinizdedir.

89
31
yanıtYanıtla
mehmet şirin:

hava bu gün rüzgarlı sebebi hükümet olmasın nedersiiiin bu kadar garazede pes dogrusu

yanıt12
yanıt29
adsız:

bütün sıkıntı manevi çöküntüdür. . parayla adam adam olmaz. . . senin gibi ekonomiye yaslananlar yok olup gitmeye mahkumdur. . nokta. .

yanıt9
yanıt43
ayhan:

kafanın çalışma noktası bu işte. bütün bu olanlar insanların islamdan uzaklaşması, şükrü unutması, hep kendinden üstünleri görerek özenti duyması. en acısı da Allahı unutması. sen hala çıkmış ekonomi diyorsun. açlıktan ölen mi var ülkede

yanıt18
yanıt41
Mert:

İslam halifesi ''Dağdaki aç kuş, Ömerden hesap sorar'' derken bizim liderler ''açlıktan kimse intihar etmez'' diyecek kadar omurgasız.

yanıt43
yanıt9
Adem:

Doğru 2002 ve öncesinde saraylarda oturuyorduk. Sıfır arabalara biniyorduk. Ülkede tek işsiz bile yoktu. Gel gör ki oy vererek mahfettik ülkeyi... Ne alakası var oy ile hükümet ile. Allah size akıl fikir versin.

yanıt11
yanıt28
bütün:

bu ölümlerin sebebi iman zayıflığıdır.

yanıt14
yanıt26
dış ses:

insanlar maddi sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşırdı. bu devirde bu maaşlara çalışıp ev geçindirmek çok zor. adaletsizsin Türkiye!

84
12
yanıtYanıtla
HASANER60:

Nereden çıkardı maddi olduğunu?

yanıt8
yanıt48
Korona Reis:

Bunlar iyi günlerimiz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Sana söylüyorum hükümet

56
18
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title