Haberler

Bakan Özlü: "Ekonomide 7.4, Sanayide 8.9 Oranında Büyüdük"

Bakan Özlü: "Ekonomide 7.4, sanayide 8.9 oranında büyüdük"DÜZCE - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü,Türkiye'nin hızla büyüdüğünü belirterek ekonomide 7.4 oranında sanayide ise 8.9 oranında büyüdüğünü belirtti.

Bakan Özlü: "Ekonomide 7.4, sanayide 8.9 oranında büyüdük"

DÜZCE - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Türkiye'nin hızla büyüdüğünü belirterek ekonomide 7.4 oranında sanayide ise 8.9 oranında büyüdüğünü belirtti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca'da Bayramlaşma törenine katılarak seçmenlere yönelik bu güne kadar 16 yılda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bakan Özlü, Akçakoca'da kalabalık halk topluluğu tarafından karşılandı. Bakan Özlü, Türkiyenin hızla büyüdüğünü bu büyümeye destek verilmesini istedi.

Bakan Özlü, AK Parti Türkiye'de bir çok seçimleri kazandığını ve çok önemli bir seçime gidildiğini ifade ederek "Biz Cumhur İttifakı ile seçimlere gidiyoruz. Bu ittifak değerler ittifakıdır. İttifakımızın içinde MHP ve BBP de vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu ittifakın omurgası vardır. Bu omurgası ana ekseni tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek develttir. Ana değerimiz bu dur. 7 Haziran seçimlerinden sonra Güneydoğuda hendek kazanlar bomba atanlar. Polis ve jandarmamızı şeht edenleri, çok şükür dik duruşumuzla hepsini temizledik,pırıl pırıl oldu. Ülkemizde başarılı olamayan terör örgütleri, ülkemizin güneyinde terör devleti kurmak istediler,En sonunda Afrinede giderek orayı da temizledik. Orasıda tertemiz pırıl pırıl oldu temizledik" dedi.

Türkiye'nin sağlam temellere oturduğunu belirten Faruk Özlük, "Bakınız Türkiye'de Ekonomimiz geçen yıl 7.4 büyüdü, bu yılda ilk çeyrekte yüne 7. 4 büyüdü. Sanayide ise büyümemiz 8.9 oranında olmuştur. Sanayicimiz üretiyor ve vatandaşlarda alım gücüyle evlerine her türlü cihazları alıyorlar. Bakınız 2002 yılında Türkiye'de 7 bin traktör varken, 2017 yılında ise bu sayı 73 bin olmuştur. Türkiye'de 2002 yılında 90 bin otomobil varken, 2017 yılında otomobil sayımız 722 bin olmuştur. Yani 8-10 kat artmış halka yansımış, dolayısıyla Türkiye büyüyor. İnşallah 24 Hazirandan sonra daha fazla büyüyecek yeni sistem hızlı büyümeyi ön görüyor' diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Faruk Özlü Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title