Haberler

Altınordu-Akhisarspor maçın ardından

Güncelleme:

Altınordu-Akhisarspor maçın ardından Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve 9 yaşındaki oğlu Emir'den detaylar Hüseyin Eroğlu'nun basın toplantısı Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın basın toplantısı TFF 1. Lig'in 20.

Altınordu-Akhisarspor maçın ardından

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve 9 yaşındaki oğlu Emir'den detaylar

Hüseyin Eroğlu'nun basın toplantısı

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın basın toplantısı TFF 1. Lig'in 20. haftasında Akhisarspor'u 2-0 yenen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Sadece oynayan futbolcularımızın değil, oynamayanların da hazır hale gelmesi bugünkü başarımızın ana faktörü." dedi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eroğlu, futbolcularının iki haftadır kazanmak için sahada gösterdikleri performanstan mutlu olduğunu söyledi.

Akhisarspor karşılaşmasının zorlu geçeceğini bildikleri ve buna göre hazırlandıklarını aktaran Eroğlu, "Aslında maça iyi başladık, golü erken bulduk. Rakibimiz, sağ taraftan geliştirdiği ataklarla etkili oldu. Kazandığımız topları olumlu kullansaydık belki ilk yarıda maçı koparırdık. Değerlendiremediğimiz çok pozisyon var. Kalecimizin başarılı kurtarışlarıyla gol yemedik. Futbolcularımı kutluyorum. Tempolu oynadık." diye konuştu.

Eroğlu, 11 haftada 1 maç kaybettiklerini hatırlatarak, günü kurtarmaya değil geleceği yapılandırmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Vural: "Rakiplerimiz de puan kaybetmiş"

Akhisarspor'un başında ilk maçına çıkan teknik direktör Yılmaz Vural, müsabakada önemli kırılma anları yaşadıklarını vurguladı.

İlk yarıda baskılı oynarken yedikleri golle geriye düştüklerini anlatan Vural, "Skoru değiştirmek isterken 43. dakikada kaçırdığımız gol var. Maçın ilk yarısında 5 pozisyonumuz oldu. İkinci yarının başında kalemizde bir gol daha gördük. Yaptığımız değişikliklerle farklı bir oyun formatına döndük. Tüm uğraşlar yerini bulmadı ve sonuç olarak maçı kaybettik. Biz de kaybederek takımı tanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kulübün kendisinden beklentisinin büyük olduğuna dikkati çeken Vural, "Maç sonrası diğer takımların aldığı sonuçları öğrenince, biraz teselli buldum. Rakiplerimiz de puan kaybetmiş. Ligde bir kopma olmuyor. 28 puanımız var. Play-off içinde kalmak durumundayız. Niyetimiz birinci ya da ikinci olarak çıkmak." değerlendirmesinde buludu.

Kaynak: AA / Spor

Yılmaz Vural Altınordu Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title