Haberler

4 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Muğla'nın Milas ilçesinde, bir kişi 4 yaşında kız çocuğunu zorla öpüp, elle taciz etti. Durumu fark eden annesi çocuğunun yanına koşarken, zanlı kaçtı. Daha sonra polis tarafından gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muğla'nın Milas ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde dün akşam meydanan gelen olayda Fırat G., sokakta oynayan kız çocuğunu zorla öpüp, elle taciz etti. Daha sonra annesinin fark etmesiyle kaçan zanlı polis tarafından yakalandı. Daha önceden de tacizden kaydı bulunan Fırat G. tutuklandı.

ANNESİ FAK EDİNCE ZANLI KAÇTI

Olay, dün sabah saatlerinde, Aydınlıkevler Mahallesi'nde meydana geldi. Fırat G., sokakta oynayan kız çocuğunu zorla öpüp, elle taciz etti. Durumu fark eden annesi çocuğunun yanına koşarken, Fırat G. kaçtı. Çocuğun annesinin ihbarıyla, polis çalışma başlattı.

4 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheli tutuklandı

DAHA ÖNCEDEN DE TACİZDEN KAYDI VARMIŞ

Fırat G., bir süre sonra polis ekiplerince yakalandı. Daha önceden de poliste tacizden kaydının bulunduğu öğrenilen Fırat G., aynı gün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Muğla Haberler

500

Yorumlar (41)

coni:

Dogulu degilse ben neyim !

12
21
yanıtYanıtla
bronze42:

batılı değile ben neyim

yanıt3
yanıt7
bronze42:

niye her doğulu tacizcimi oluyor

yanıt0
yanıt1
broder:

DİLSİZ bir erkek çocukla yatkta basılan ülkücü reisin mi söylüyor bunları sana.

yanıt0
yanıt2
coni:

onlarda farksiz degil haklisin ! ama bu dogulu yada suriyeli belli oluyo tipten

yanıt2
yanıt1
ÇomarKovucu:

saçmalama her ay iğrenç şeyler oluyor batıda daha geçen aylarda defalraca kez oldu hepside batıda oldu izmir istanbul ankara vs adam heykele taciz ediyordu istanbulda ne doğusu ırkçılık ruhunuza işlemiş

yanıt2
yanıt0
CONI:

batiya goc edip kirleten dogululardir, karadenizlilerdir ve cingenelerdir, bunu sakin unutma !

yanıt0
yanıt1
Mezopotam çocuğu:

Ne kadar iğrenç bir ırkız

13
3
yanıtYanıtla
yahya:

hükümet bu olaylara niye el atmıyor çoluk çocuk tecavüze ugruyor hadım edip ömür boyu hapis şart olsun takmışlar kadın cinayeti yok bilmem ne cocukların gelecegi önemli ilerde sorunlu büyümesin piskolojisi düzgün dursun ama nerde

13
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu sapıklığın doğusu batısı yok saapık sapıktır nereli olduğu hiç önemli değil sosyal medyada 12 yaşında çocukla enlendirme yok fındıklama yok bikereden bişey olmaz. diyenler tek sebeptir

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title