Haberler

Vezirköprü'de Engelliler Haftası Kutlandı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Atatürk İş Merkezi Belediye Toplantı Salonu'nda bir program düzenlendi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Atatürk İş Merkezi Belediye Toplantı Salonu'nda bir program düzenlendi.

Düzenlenen programa Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Özdemir, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Doğru, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürleri Sabahattin Güneş, Selim Kurtoğlu Özel Özlem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Kemalettin Ağca, köy muhtarları, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam

Mahmut Kaşıkçı toplantıda yaptığı konuşmada, "Kimsenin ömrü boyunca engelli olmayacak diye bir şartı yok. Bizler bir iş yeri, kaldırım, yol yaparken hep kendimize göre, kendimizin sağlıklı olduğunu düşünerek yapıyoruz. Oysaki Avrupa'da yapılan her hizmet iki kişilik düşünülüyor. Biri normal vatandaşlar için, ikincisi engelliler için. Bunları bizler de bir yer inşa ederken dikkate alalım" dedi.

Özel Özlem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nce düzenlenen program şiirler, dans gösterileri, skeçler, folklor ve koronun seslendirdiği şarkılarla son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Engelliler Haftası Vezirköprü Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title