Haberler

ve Gökten Para Yağdı

Piyasaya Çıkan Kitabının Tanıtımı İçin, Endonezyalı İş Adamı Uçaktan 10 Bin 700 Dolar Attı.

Piyasaya çıkan kitabının tanıtımı için, Endonezyalı iş adamı uçaktan 10 bin 700 dolar attı.

Uçakla parayı böyle saçtı

Endonezyalı bir iş adamı, kısa süre önce piyasaya çıkan kitabının tanıtımı için, başkent Cakarta'nın semalarında uçaktan 100 milyon rupi (10 bin 700 dolar) attı.

Para uçuşmasın diye üç kez alçalması gerekti

Endonezya basınının haberine göre, "Pazarlama Devrimi" adlı kitabını tanıtan Tung Desem Waringin, Cakarta'nın 60 kilometre batısındaki Serang stadyumunun üzerinden uçarken, bin ve 5 bin rupilik banknotlar yağdırdı. Rüzgarın etkisiyle paranın uçuşmaması için üç kez uçakla alçalması gereken iş adamının bu tanıtım girişimi, bölge halkı arasında izdihama yol açtı.

13 yaşındaki çocuk izdihamda ezildi                                              

 Tung Desem WaringinDetikcom adlı web sitesi, kağıt paraları toplamak isteyen kalabalıktan 13 yaşında bir çocuğun ezildiğini ve bilincini kaybetmiş halde hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Kitabını tanıtmaya yönelik bu paradan en yoksulların faydalanmasını istediğini söyleyen Tung Desem Waringin, 2005'te, ilk kitabının tanıtımı için bir şövalye kılığında başkent caddelerinde at sürmüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title