Haberler

Vatandaşa Tek Adımda Hizmet

Trabzon Valiliği'nde Verilen Bazı Hizmetlerin Hızlandırılması Amacıyla Valilik Binası İçerisinde 'Tek Adımda Hizmet Bürosu' Kuruldu.

Trabzon Valiliği'nde verilen bazı hizmetlerin hızlandırılması amacıyla valilik binası içerisinde 'Tek Adımda Hizmet Bürosu' kuruldu.

Konuyla ilgili Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yeşilkart, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımı, asker ailelerine cüzdan verilmesi, yaşlılık ve sakatlık aylığı bağlanması ile muhtaçlık belgesi düzenlenmesine ilişkin iş ve işlemlerin sürecinin basitleştirilmesi, hızlandırılması ve vatandaş üzerindeki yükün kaldırılması amacıyla 'Tek Adımda Hizmet Bürosu' kurulduğu belirtildi.

Açıklamada, vatandaşa kolaylık sağlayarak yönetime karşı saygı ve güven duygusunun güçlendirilmesi, iş ve işlemlerin süreleri ve standartları belirlenerek vatandaşa bildirilmesinin de önemine işaret edilerek ''Yüksek hız ve verimlilik elde edilmesi için, Başbakanlığın genelgesi doğrultusunda Valiliğimizde 'Tek Adımda Hizmet Bürosu' kurulmuş olup, Hükümet Konağı'nın 307 numaralı odasında 09.00-11.00 saatleri arasında hizmet verecektir'' denildi.

(BK-ÖS

16.02.2007 13:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title