Haberler

Van: Türkiye 3. Futbol Ligi

Belediye Vanspor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, Profesyonel Ligde Yeni Bir Takım Olmalarına ve Bütün Eksikliklere Rağmen Yönetim ve Teknik Heyet Olarak Hedefledikleri Yerde Olduklarını Söyledi.

Belediye Van spor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, profesyonel ligde yeni bir takım olmalarına ve bütün eksikliklere rağmen yönetim ve teknik heyet olarak hedefledikleri yerde olduklarını söyledi.

Belediye Van spor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, Şahabettin Özaslaner Spor Tesisleri'nde yardımcıları ve futbolculardan Sinan Tosun ve Uğur Kardal ile bir basın toplantısı düzenledi. Teknik Direktör Nevzat Şipal, profesyonel ligde yeni bir takım olduklarını belirterek, bütün eksikliklere rağmen yönetim ve teknik heyet olarak ligde hedefledikleri yerde olduklarını söyledi. Bütçelerine uygun transferler yaptıklarını belirten Şipal, "Van'da sporun gelişmesi için altyapıya büyük önem veriyoruz. Altyapı gelecek için çok önemli" dedi.

Ligin başlangıcından beri spor kamuoyunda kendisini ve takımını hiç kimsenin ziyaret etmediğini ifade eden Şipal, Vanspor döneminde kendisini destekleyip, plaket sunanların bugün Belediye Vanspor döneminde yalnız bıraktığını söyledi. Şipal, "Belediye Vanspor'un başarısı hepimizin başarısıdır. Geçmişte olduğu gibi bugün de Van futbolunun iyi yerlere gelmesi için gece gündüz çalışıyorum. Ama spor kamuoyunda aynı samimiyeti göremiyorum 3. Lig'in başından bu yana beni ve takımını hiç kimse ziyaret etmedi. Sorunlarımız paylaşılmadı. Bunun tam aksine spor kamuoyu bizden şampiyonluklar bekliyor. Herkes şampiyon olmak ister, bu ancak birlik, beraberlik ve destek sunmakla mümkün oluyor. Van'da futbol hiçbir zaman profesyonel kriterler doğrultusunda geliştirilmedi. Belediye Vanspor'da bugün aynı sorunu yaşıyoruz" diye konuştu. Basın mensupları için tesislerde bir ofis açacaklarını ve bundan sonraki aşamalarda devamlı istişare içinde olacaklarını söyleyen Şipal, Belediye Vanspor'un iyi yerlere gelmesi için herkesle olduğu gibi basınla da olan diyaloglarını geliştirmeyi düşündüklerini vurguladı.

Semt sahalarının biran önce çoğaltılması gerektiğini ve günü birlik başarılarla bir yere varmanın söz konusu olamayacağını kaydeden Şipal, ancak tek çatı altında kenetlenerek başarıya ulaşabileceklerini vurguladı. Gerek duyulduğu takdirde devre arasında takıma takviye yapabileceğini belirten Şipal, "3. Lig'de favori takımların başında Adanaspor, Aksarayspor, Diskispor ve Belediye Vanspor geliyor. Hedefimiz pazar günü Van Atatürk Şehir Stadı'nda Osmaniyespor ile oynayacağımız maçı kazanarak yolumuza devam etmektir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title