Haberler

Van'da Elektrik Kesintisi

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Vedaş) İl Müdürlüğü, Bakım ve Onarım Çalışmaları Nedeniyle 27-28 Ekim 2007 Tarihleri Arasında Bazı Bölgelerde Elektrik Kesintisi Yapılacağı Açıklandı.

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) İl Müdürlüğü, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 27-28 Ekim 2007 tarihleri arasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

Yapılan yazılı açıklamada, kesintisinin 27 ve 28 Ekim 2007 günleri 07:00 ila 17:00 saatleri arasında yapılacağını belirtildi. Kesintinin Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Timar grup köyleri, beton santralleri, plastik boru fabrikası ve kum ocakları civarında uygulanacağı ifade edildi.

Vatandaşlardan kesinti sırasında elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, kesintinin belirtilen saatten önce bitmesi durumunda enerjinin daha önce verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlikleri için şebeke ayırıcısını açmaları ve kesinti hakkında geniş bilgi için 186 Alo Elektrik telefon hattına başvurmaları istendi.

(Eİ-ŞA-Y)

25.10.2007 17:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title