Haberler

Van Belediye Başkanı Yenigün Hal Esnafının Sorunlarını Dinledi

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Şabaniye Mahallesi'nde Bulunan Toptancı Yaş Sebze ve Meyve Hali Esnafını Ziyaret Ederek, Sorunlarını Dinledi.

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Şabaniye Mahallesi'nde bulunan Toptancı Yaş Sebze ve Meyve Hali esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Hal Müdürü Halit Baytar ve Komisyoncular Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Demir'in de iştirak ettiği ziyarette esnaflarla fikir alışverişinde bulundu. El birliği ile yaptıkları çalışmalarda sebze haline yeni bir görünüm kazandırdıklarını söyleyen Yenigün "İçinizden herhangi birinin acısı bizim acımızdır. Çünkü biz sizin dertlerinize sorunlarınıza çözüm için buradayız. Ben sizlerden biriyim sizlere hizmet sözü verdim. 4 yıllık icraatlarımızda imkanlarımızı aşan hizmetler verdik. Bundan sonrada aynı kararlılık ve azimle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yıllardır sorunlu yapılaşmayla gündeme gelen sebze hali, yeni yapılaşmasıyla modern, ferah ve çevresinde yeşil alanların olduğu bir konuma gelecek. Hem esnafımız hem de gelen vatandaşlarımız çağdaş bir ortamda alışverişlerini yapacaklardır" dedi.

Gerek temizlikte gerekse denetimlerde sorunlarının olmadığını belirten Van Komisyoncular Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Demir ise "Her fırsatta isteklerimize anında cevap vermenizden dolayı size teşekkür ederim. Biz de elimizden geldiği kadarıyla Van Belediyesi'nin yanında olacağız" şeklinde konuştu.

(Eİ-MET-Y) 03.06.2008 18:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title