Haberler

Vali Hacımustafaoğlu, Türk Eğitimsen Şube Başkanı Mustafa Uğur'u Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Türk Eğitim-sen Nevşehir Şubesine Yaptığı Ziyarette, Fakülte Binalarında Tefrişat Çalışmaları İçin Sivil Toplum Örgütleri ve Hayırsever İş Adamlarından Destek İstedi.

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesine yaptığı ziyarette, fakülte binalarında tefrişat çalışmaları için sivil toplum örgütleri ve hayırsever iş adamlarından destek istedi.

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında yeniden Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Uğur'u ziyaret etti. Sendikalarının kuruluşundan bu güne ilk kez bir Valinin kendilerini ziyaret ettiğini ve bundan son derece mutlu olduklarını belirten Şube Başkanı Mustafa Uğur, Vali Hacımustafaoğlu'na teşekkür etti. Sendika olarak Nevşehir'de eğitim ve öğretimdeki başarının arttırılması için bir çok önemli projeye imza attıklarını kaydeden Mustafa Uğur, 1999 ile 2007 yılları arasında il genelindeki okul ve öğrencilere 55 Bin 175 YTL tutarında bir destek verdiklerini kaydetti. Uğur, "Bu güne kadar yaptığımız çalışmaların yanı sıra şimdi de yeni kurulan Nevşehir Üniversitemizdeki Fen Edebiyat Fakültesi'nin bir odasının tefrişat işlerini üstlenmek istiyoruz. Bu gibi konularda sendika olarak her zaman Valiliğimizin yanındayız" dedi.

Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'da, Uğur'a Üniversite çalışmalarında sendika olarak verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, Fen-Edebiyat Fakültesi'nin tefrişatı için ildeki hayırsever iş adamı ve sivil toplum örgütlerinin yardımlarını beklediklerini vurguladı. Aralık ayı sonuna kadar fakülte binasındaki 10 odanın tefrişat çalışmalarını tamamlamaları gerektiğinin altını çizen Vali Hacımustafaoğlu, "Üniversite konusunda önemli mesafeler aldık. Güzel Sanatlar, Mimarlık ve Mühendislik ve Fen-Edebiyat Fakültelerimizin kuruluşu tamamlandı. Fen-Edebiyat Fakültemizin Dekanı ve 30 Öğretim Elemanı da atandı. Şimdi bu fakültemizdeki tefrişat işlemlerine başladık. Kısa sürede bu çalışmayı tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

(MÖZ-SE-Y)

06.12.2007 17:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title