Haberler

Vali Güzeloğlu'nun Makam Aracına Çocuklar El Koydu

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Anaokulunda Çocuklarla Bir Araya Geldi, Çıkışta Çocuklar Makam Otomobiline El Koydu.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, anaokulunda çocuklarla bir araya geldi, çıkışta çocuklar makam otomobiline el koydu.

"Okul Öncesi Eğitime Yüzde 100 Projesi" kapsamında yürütülen çalışmalarda sağlanan başarının ardından 145 öğrencisi bulunan Atakum Merkez Anaokulu'nu ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli'nin de katıldığı ziyarette, Vali Güzeloğlu öğlen-sabahçı şeklinde hizmet veren okulda bulunan 4 ayrı sınıfı tek tek gezdi. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, Güzeloğlu'nun çocuklarla yaptığı hoş sohbet dikkat çekti. Çocuklarla iyi diyalog kuran Vali Güzeloğlu, çocuklara çeşitli sorularda yöneltti. Karşılıklı kurulan diyalogların ardından, Güzeloğlu çocukları sevmeyi de ihmal etmedi, çocuklarda şarkılar söyleyip, şiirler okudu. Okul idarecilerinden teknik bilgi alan Güzeloğlu, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekti. Gezi sonunda çocuklar Vali Güzeloğlu'nun makam otosunu merak etti. Çocukların meraklı bakışlarına Vali Güzeloğlu, 'Hadi Gidin bakın' cevabını verdi. Çocuklar makam otosunun içerisine binerek, görevli polislere merak ettikleri soruları da yönelttiler. Uzun süre makam aracından inmeyen çocukları Vali Güzeloğlu, otomobilin yanında çocukların merakı bitene kadar bekledi. Çocuklarla sohbetini burada da sürdüren Güzeloğlu, daha sonra okuldan ayrıldı.

(MD-SA)

12.06.2007 19:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title