Haberler

Vali Gözlügöl'ün Fatsa Gezisi

Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Açılış İçin Geldiği Fatsa İlçesinde 1 Saat İçinde Belediye ve Firmalara Ait 5 Yatırımı İnceledi.

Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, açılış için geldiği Fatsa ilçesinde 1 saat içinde belediye ve firmalara ait 5 yatırımı inceledi. Vali Gözlügöl, SÜD-CHEMİE Bentonit Tesisi'nin açılışının yanı sıra 1 saat içinde Fatsa Belediyesi Balıkhane İnşaatı, PUMA'nın bir kolu olan CESAKA Tekstil, Aydın Kontraplak, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı İnşaatı, açılışı geçen cumartesi günü yapılan Fatsa Düğün Sarayı'nı gezdi. İlk olarak Fatsa Belediyesi balıkhane inşaatında incelemede bulunan Vali Gözlügöl, oksijen konusuna değindi. Yapılan her hizmetin güzel olduğunu vurgulayan Gözlügöl, "Yapılan her emek kutsaldır ve bizim nezdimizde alkışlanması gerekir. Bu çok boyutlu bir şey, her şeye oksijen. Ekonomiye oksijen, balıkçılığa oksijen, denize oksijen, çevreye oksijen, hayata oksijen, mutluluğa oksijen. Bak ben bu işin yapıldığını görünce mutlu oldum. Burası benim mutluluğuma oksijen oldu. Yapılan her güzel iş bize mutluluk olarak dönüyor" dedi.

(MY-SA) 15.04.2008 18:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title