Haberler

Vali Doğan Vanadokya'yı Gezdi

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Başkale İlçesi'nin İran sınırındaki Yavuzlar Köyü'nde peri bacalarının bulunduğu ve 'Vanadokya' diye adlandırılan bölgeyi gezdi.

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Başkale İlçesi'nin İran sınırındaki Yavuzlar Köyü'nde peri bacalarının bulunduğu ve 'Vanadokya' diye adlandırılan bölgeyi gezdi.

Başkale'de İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan patetes yetiştiriciliği konulu seminere katılan Van Valisi Aydın Nezih Doğan, daha sonra beraberindeki İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Albay İrfan Kızılaslan, İl Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul ile birlikte İran sınırıdaki Yavuzlar Köyü'ne gitti. Burada Vanadokya diye adlandırılan ve peri bacalarının bulunduğu bölgede incelemeler de yapan Vali Doğan, köylülerle sohbet etti. Van'da 2023 vizyonu çalışmalarına Başkale İlçesi'nden başladıklarını belirten Vali Doğan, yapılacakları masaya yatırdıklarını söyledi. Vali Doğan,"Burada bugün patetes yetiştiriciliği konusunda seminer düzenlendi. Bilgi alış verişinde bulunduk. Ayrıca süt üreticiliği geliştirilebilir. Gelincik Sınır Kapısı'nın aktif hale getirilmesi ise çok önemli bir konu. Yavuzlar Köyü'nde bulunan peri bacalarının da turizme kazandırılması için hazırlanacak projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Engin ERTÜRK / BAŞKALE (Van), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nezih Doğan Başkale Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title