Haberler

Vali Ceylan, Muhtarlarla Buluştu

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, muhtarlarla bir araya geldi.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, muhtarlarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi gereğince, Ceylan başkanlığında yapılan "Muhtarlarla Buluşma Toplantısı" Şarköy ilesinde gerçekleştirildi.

Ceylan, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantıların amacının hem tanışmak hem de sıkıntıları dinleyip, muhtarların görüşlerini almak olduğunu belirtti.

Toplantıların her ay farklı bir ilçede yapılacağını ifade eden Ceylan şunları kaydetti:

"Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Şarköy ilçemizin nüfus yoğunluğu oldukça artmakta, sizlerden mahallelerinizde güvenlikle ilgili hissedilen bir sorun varsa emniyet birimleri ve jandarma ile irtibatlı olmalarınızı, en ufak şüpheli durumu dahi iletmenizi istiyoruz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından, muhtarlar mahallelerinin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Ceylan'a iletti.

Kaynak: AA / Politika

İçişleri Bakanlığı Tekirdağ Şarköy Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title