Haberler

Ünlülerden Anlamlı Destek

Güncelleme:

'Katla katla uçak olsun, mesajın hedefi vursun!' adlı sosyal sorumluluk projesinin lansmanı, Cemiyet dünyasından ünlülerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul'un önde gelen alışveriş merkezlerinden Forum İstanbul, 5 Aralık'ta başlattığı 'Katla katla uçak olsun, mesajın hedefi vursun' adlı sosyal sorumluluk projesinin tanıtım toplantısında, Cemiyet hayatının ünlü isimlerini ağırladı. Forum İstanbul'da düzenlenen tanıtım toplantısı ve ardından gerçekleşen uçak atım etkinliği ünlü konukların katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Forum İstanbul'un ziyaretçilerine çevre bilinci aşılamak ve geri dönüşüm konusunda farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleştirdiği projenin tanıtım toplantısına; Işıl ve Rüştü Reçber, Pınar Altuğ Atacan, Zeynep Ilıcalı, Zuhal Pirinçcioğlu, Ayşe Kucuroğlu, Cansen ve Burak Kut, Hande Acar, Sitare Akdilek, Elif Gönlüm'ün de aralarında yer aldığı çok sayıda ünlü isim katıldı. Toplantıda, proje ortağı Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Yönetim Kurulu Eş Başkanı Tuğba Jabban ve vakıf yetkilileri de hazır bulundu.

Etkinlik alanında kendi uçaklarını tasarladıktan sonra üzerine dünya barışı, eğitim-çocuk ve çevre teması taşıyan mesajlarını yazan ünlü konuklar, daha sonra uçaklarını alanda bulunan kuleye atarak iyi dileklerde bulundular.


Forum İstanbul semalarında yarışma heyecanı

Keyifli etkinlikle birlikte başlayan ve 31 Aralık tarihine kadar devam edecek yarışmada Forum İstanbul ziyaretçileri de dünya barışı, eğitim-çocuk ve çevre temalarından biriyle tasarlanmış uçaklar üzerine belirledikleri mesajları yazarak oluşturulan özel platforma atacaklar. En güzel üç mesajın seçileceği yarışma sonucunda, kazananlara Forum İstanbul'dan sürpriz hediyeler sunulacak.

Aynı zamanda 16-21 Aralık tarihleri arasında AVM etkinlik alanında gerçekleştirilecek atölyede, çocuklar kağıttan uçak yapmayı öğrenecek, oyunlar oynayıp yaptıkları kağıt uçakları boyayacak ve uçaklarını uçurarak başarı rozetlerini alacaklar.

Forum İstanbul'un hayata geçirdiği 'Katla katla uçak olsun, mesajın hedefi vursun' projesi kapsamında; alışveriş merkezinde kurulan kağıt atık ünitelerinde 5 Aralık'tan bu yana toplanan atık kağıtlar geri dönüşüme gönderilecek, bu şekilde üretilecek kırtasiye malzemeleri ise Toplum Gönüllüleri Vakfı'na (TOG) bağışlanarak, ihtiyacı olan okullara destekte bulunulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rüştü Reçber İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title