Haberler

'Üniversite İstiyoruz' İmza Kampanyasına CHP'den Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari İl Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz, Meslek Yüksek Okulu (Myo) Öğrencileri Tarafından Başlatılan 'Üniversite İstiyoruz" İmza Kampanyasına Destek Verdiklerini Belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari İl Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz, Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri tarafından başlatılan 'Üniversite istiyoruz" imza kampanyasına destek verdiklerini belirtti.

Bir süre önce MYO öğrencileri tarafından açılan imza kampanyasına destek veren CHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz Cumhuriyet Caddesi üzerine 'Üniversite istiyoruz" başlıklı bir afiş astırıp bırakılan masada vatandaşlardan imza topladı. Korkmaz, 3 gün içersinde 30 bin imza toplamayı hedeflediklerini, imza kampanyasını ilçelerde de sürdüreceklerini anlatarak, "Üniversiteler bildiğimiz gibi bir ülkenin ve bir toplumun kalkınmasında bir mihenk taşı sayılır. Bu nedenle Hakkari'de de bir üniversitenin açılması için imza kampanyası başlatıldı. Bu imza kampanyamızı ilçelerimizde de sürdüreceğiz. Önümüzdeki günlerde toplayacağımız on binlerce imzayı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na, Başbakanlığa, parti temsilcilerine, medyaya ve tüm aydınlara, sanatçılara gönderip destek isteyeceğiz. Bir insan topluluğu onlarca fabrika eder. Bir üniversite bizim için 15 fabrika demektir" dedi.

(FT-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title