Haberler

Ulaştırma Bakanı Soluk, Hafik Myo'yu Ziyaret Etti

Ulaştırma Bakanı Mehmet Habib Soluk, Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Hafik Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

Ulaştırma Bakanı Mehmet Habib Soluk, Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Hafik Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti. dü

Zara ilçesinde dün temel atma ve açılış törenlerine katılan Ulaştırma Bakanı Soluk, Zara'daki temaslarının ardından akşam saatlerinde Hafik'e geldi. İlçeye gelen Soluk, Hafik MYO önünde karşılandı. Okulu gezen Soluk'a, İlçe Kaymakamı Cemal Demiryürek, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ve Hafik MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevcihan Gürsoy okul hakkında bilgi verdi.

Soluk'a Hafik MYO'nun açılışındaki katkılarından dolayı teşekkür eden Rektör Dökmetaş, bu sene yüksek okula 4 program daha açmak istediklerini belirtti. Dökmetaş, "Gıda teknolojisi, maliye, çocuk gelişimi ve yaşlı bakımı programlarının açılması konusunda sizden, YÖK nezdindede desteklerinizi istiyoruz" dedi.

Hafik MYO Dış Ticaret Bölümü öğrencileriyle sınıflarında sohbet eden Soluk, öğrencilerin isteklerini dinledi.

Öğrenciler Bakan Soluk'tan, yeni yapılacak olan yüksek okul binasının yanına bir yurt ve spor salonu yapılmasını istedi. Öğrencilerin bu isteği üzerine Sivas Valisi Ali Kolat'a dönen Soluk, okulun yanına 200 kişilik yurt temeli atılması konusunda çalışma başlatılmasını istedi. Soluk, yurt binasına kendisinin de destek vereceğini söyledi.

Soluk'un bu sözünü müjde olarak değerlendiren öğrenciler, Soluk'u alkışladı.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title