Haberler

Rüya gerçek oldu! Uçan Otomobiller 2019'da Geliyor

Güncelleme:

Hollanda firması PAL-V'nin üzerinde 15 yıldır çalıştığı uçan araba, 2019'da yollarda olacak. 500 bin euroya satılacak otomobili kullanmak için pilot lisansına sahip olmak gerekecek.

Dünyanın ilk uçan otomobili olan ve Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkan PAL-V için ön siparişler başladı. Otomobilin bitmiş halini katılımcıların beğenisine sunan şirket, siparişleri kendi internet sitesi üzerinden alıyor.

TESLİMAT 2019'DA BAŞLIYOR

PAL-V'den yapılan açıklamada, son kalan güvenlik sertifikalarının alınmasının ardından ilk teslimatın 2019 yılında yapılacağı belirtildi.

11 BİN FEET'E ÇIKABİLİYOR

Araç karada 160 km hıza ulaşabilirken, havada 179 km son hıza kadar çıkabilecek. 11 bin feet'e kadar yükselen aracın menzili ise 563 km olarak açıkandı.

TEK DÜĞMEYLE UÇUŞ MODUNA GEÇECEK

Şirket açıklamasına göre PAL-V'nin yol modundan uçuş moduna geçmesi ise 'bir düğmeye basmak kadar kolay' olacak. Tüm işlem 10 dakikanın altında tamamlanabilecek.

FİYATI 2 BUÇUK TRİLYON

İlk etapta sınırlı sayıda üretilen (90 adet) araçların satışa çıkarılacağı duyurulurken, fiyatın 499 bin euro (621 bin 500 dolar) olması bekleniyor. Daha sonrasında gelecek olan versiyonun fiyatı ise 299 bin euroya düşecek. Firma, bu fiyata uçuş derslerinin de dahil olduğunu açıkladı. Aracı kullanmak için pilot lisansı sahibi olmak gerekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Cenevre Mola Otomobil Komik - İlginç Teknoloji Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (38)

bravo hollanda:

Helal olsun hollandalılara müthiş bir ucan arac yapmışlar. basarılarının devamını dılıyorum hollandanın. saygılar buyuksun HOLLANDA

4
6
yanıtYanıtla
misafir.:

Ermeni tasarısını kabul eden bir ülkeyi tebrik edenin aklından şüphe duyarım

yanıt5
yanıt2
GERÇEKLER ACITIR:

500 bin euro buna verebilecek kadar zengin insanlara göre güzel , benim gibi fakirlere göre çokta tın, orta gelirliye göre hayal, zengine görede kredi sebebi bi haber olmuş sonra 15-16 yaşında kızlar para için kendini pazarlayınca bu dünya nereye gidiyor derler.

7
0
yanıtYanıtla
guranda yazıyo!!!:

Bu kuranda yazıyodu. Hz. Süleyman’ın bir günde havada uçarak iki aylık bir mesafeyi gittiğini haber verirken, insanların havada çok uzak mesafelere kısa zamanda gidebileceklerine yani uçak, jet, helikopter gibi hava araçlarına işaret eder.

2
5
yanıtYanıtla
GOMİK:

HAA HAA HAAA ÇOOK GOMİKSİN

yanıt0
yanıt0
ESOB:

GURANDA YAZIYO!!! DOGRU, HATTA JET MOTORUNUN YAPIMINI BOİNG FİRMASI KURANDAN ÇIKARMIŞ

yanıt3
yanıt0
Birisi:

Sadece yaziyor herseyi yaziyor ama okuyan degil okumayan yapiyor demekki birsey yazmiyor araplardan belli olmuyormu

yanıt4
yanıt2
GURANDA YAZIYO!!!:

bre münafıklar sizi ateşiniz bol olsun

yanıt2
yanıt3
burger king:

Ateş seni çağrıyor GURANDA YAZIYO!!!:

yanıt3
yanıt4
GURANDA YAZIYO!!!:

SENİDE. CENNET. HURİLER . IRMAK . ŞARAP BEKLİYOR BİRAN ÖNCE ĞİT ARTIK

yanıt5
yanıt4
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title