Haberler

Beşiktaş'ın yıldızı Elneny, Kuran-ı Kerim okuduğu anları paylaştı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Arsenal'dan kiraladığı Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny, sosyal medyadan Kuran-ı Kerim okuduğu görüntüyü paylaşarak, "Tüm problemlerin, endişelerin ve acıların çözümü, af dilemek ve iyimser olmak. Üzülmeyin, Allah bizim yanımızda" notunu düştü.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Elneny, karantina günlerini Kuran-ı Kerim okuyarak geçiriyor. Siyah-beyazlı takımın İngiliz ekibi Arsenal'den kiraladığı Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny, Instagram hesabından Kuran-ı Kerim okurken çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

"ÜZÜLMEYİN ALLAH BİZİM YANIMIZDA"

Elneny yaptığı paylaşıma, "Tüm problemlerin, endişelerin ve acıların çözümü, af dilemek ve iyimser olmak. Üzülmeyin, Allah bizim yanımızda" notunu düştü. Deneyimli oyuncu daha önce de Bakara Suresi okuduğu görüntüleri paylaşmıştı.

İşte o paylaşım:

Beşiktaş'ın yıldızı Elneny, Kuran-ı Kerim okuduğu anları paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kuran-ı Kerim Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

ferhatow:

hayret, ciplak unlu yerine bunu paylasmaniz gercekten hayret vericii

10
1
yanıtYanıtla
by-X:

Helal olsun. Ben de evde canı sıkılanlara, daha önce vakit bulamıyorum diyenlere (inananlara) sesleniyorum. Vakit bulamıyordunuz Allah size (bize) iyice vakit veriyor. Zamanında Allah''ın zamanını Allah''dan esirgediniz. Hadi buyrun, madem inanıyor-uz-sunuz inandığımızı yaşama vakti. Kuran bilmeyenler öğrensin, çocuklarına öğretsin, bizlere HEDİYE EDİLEN namazı eda etmeye başlayalım, başlayın. Allah affedicidir, affetmeyi sever. Yumurta kapıya dayanmadan yapılacakları yapın, sonra çok geç olabil

10
0
yanıtYanıtla
Ergin:

Ne lan daha gecen Kizlar seni ifsa ediyordu, hep istedigin gibi cevir et. Seni Kurani-Kerim degil, SENI KIMSE KURTARMAZZZZZ!!!!!!!

3
7
yanıtYanıtla
DOST:

Allah razı olsun. Allah çıkarı için rol yaparak dindar görünmeyen; hakiki, samimi müslümanları arttırsın inşaallah.

5
4
yanıtYanıtla
MEDYA:

HAKİKİ DİN İSLAMDIR. VİRUS İNSANLIĞA BİR UYARIDIR. TOPARLANALIM LUTFEN

5
3
yanıtYanıtla
Erkan:

Helal olsun

5
3
yanıtYanıtla
DİYANET:

DİĞER FUTBOLCULARDAN DA İSLAMA YÖNELMELERİNİ, HAREKETLİ HAYATLARINI DİZGİNLEMERİNİ, HAYATA GELİŞ AMACIMIZI SORGULAMARINI BEKLERİZ. HÜRMETLER

2
3
yanıtYanıtla
ORKESTRA:

YAW ÜFFFFFFF

1
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

ah ah tutamayız ki bu adamı. eğer oyuncu iyiyse geri alıyorlar kötüyse de bizimkiler alıyor

1
1
yanıtYanıtla
Osmanli:

Bizim aydın geçinen din yobazları ibret alsınlar

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title