Haberler

Türkiye Sandık Başında

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

İnebey Anadolu Lisesi'ne eşi ve çocukları ile gelen Yazıcı, sandık görevlilerine önce kimliğini ve seçmen kağıdını ibraz etti. Gerekli kontrollerin ardından oy pusulaları ile kabine giren Yazıcı, 1332 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

"Hayırlı olsun" diyerek zarfı sandığa atan Yazıcı, şunları söyledi:

"Oy kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Ümit ediyorum halkın iradesi en güzel şekilde sandığa yansıyacak ve demokrasimiz bundan kazançlı çıkacak. Sabah 8'den bu yana ilimizde bize yansıyan olumsuz bir durum yok. Son derece sakin bir şekilde oy verme işlemlerimiz sürüyor. Tedbirlerimiz devam ediyor. Gösterdikleri duyarlılıktan ötürü tüm Balıkesirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sandıklar seçim kuruluna teslim edilinceye kadar arkadaşlarımız görevleri başında olacak. Görev alan tüm arkadaşlarımıza da kazasız belasız görevler diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ersin Yazıcı Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title