Haberler

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir Temsilcisi Dursun Açıklaması

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir Temsilcisi İbrahim Dursun, "Bugün itibariyle 81 ilde toplanan 500 bin dilekçeyle sesimizi duyuracak ve adalet isteyeceğiz" dedi.

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir Temsilcisi İbrahim Dursun, "Bugün itibariyle 81 ilde toplanan 500 bin dilekçeyle sesimizi duyuracak ve adalet isteyeceğiz" dedi.

PTT Merkez Şubesi önünde bir araya gelen sendika üyeleri, "Tüm Ek Ödemeler Emekliliğe Sayılsın, Emekli Maaşı Düşmesin" adlı kampanya kapsamında topladıkları dilekçeleri Başbakanlık'a gönderdi.

Grup adına açıklama yapan Dursun, devlet memurlarının çalışırken aldıkları maaşla emekli maaşları arasında büyük oranda fark olduğunu öne sürerek, bu durumun düzeltilmesini istediklerini belirtti.

Bir memurun çalışırken aldığı maaşın emekli olduğunda yarısını alabildiğini savunan Dursun, şunları kaydetti:

"Memurlara çalışırken döner sermaye, ek ödeme, ek ücret fazla çalışma ücreti gibi ödemeler yapılırken, bu tür ödemeler prime esas kazançtan sayılmamakta ve emekliliklerinde de bu ödemeler emekli maaşlarına dahil edilmemektedir. Bizler bugün burada adalet istemek için toplandık. Türkiye Kamu-Sen olarak yaşanan adaletsizliğin önüne geçmek için ülke çapında dilekçe kampanyası gerçekleştirdik. Memurlarımız hazırlanan dilekçelerle yaşadıkları adaletsizliği dile getirdiler. Bugün itibariyle 81 ilde toplanan 500 bin dilekçeyle sesimizi duyuracak ve adalet isteyeceğiz."

Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Dursun Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title