Haberler

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Eski Başkanı Özkan...

Eskişehir’deki evinde ölü bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir eski Şube Başkanı İmdat Özkan, memleketi Seyitgazi ilçesi Kırka Mahallesi’nde yapılan askeri törenle toprağa verildi.

Eskişehir'deki evinde ölü bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir eski Şube Başkanı İmdat Özkan, memleketi Seyitgazi ilçesi Kırka Mahallesi'nde yapılan askeri törenle toprağa verildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir eski Şube Başkanı İmdat Özkan için Kırka Çarşı Camii'nde askeri bir tören düzenlendi. Öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazından sonra sevenleri ve Kırka halkının omuzlarında Kırka Asri mezarlığına götürülen Özkan'ın cenazesi, burada toprağa verildi. Cenaze törenine, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İbrahim Yalçın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Hamdi Karakuş, askeri erkan, eski mesai arkadaşları ve Kırka halkı katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyitgazi Eskişehir Türkiye Kırka Politika Güncel Haberler

title