Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da Mücadele Eden Eskişehirspor'a Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Transfer Olan Serdar Özbayraktar, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın da Katıldığı Törende 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Eskişehir spor'a Gaziantep Büyükşehir Belediye spor'dan transfer olan Serdar Özbayraktar, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın da katıldığı törende 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda düzenlenen törende konuşan Bakan Unakıtan, Eskişehir spor'a yardım etmenin siyasetle bir ilgisinin olmadığını belirterek, bu kenti seven herkesin Eskişehir spor'a yardımcı olması gerektiğini söyledi. Dünyadaki bir çok ülkede şehirlerin spor takımları ile anıldığını ifade eden Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, "Dünya markası olan bir kentte yaşayanlar olarak, Eskişehirspor'a destek olmak zorundayız. Eskişehirspor'un kuvveti, geçmişinden geliyor. Bunu böyle bilin" dedi. Unakıtan,

Serdar Özbayraktar'ın iyi bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, Eskişehirspor'un Süper Lig'e çıkacağına inandığını sözlerine ekledi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu ise, Bakan Kemal Unakıtan'a katkılarından dolayı teşekkür ederek, kulübün kapılarının herkese açık olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Serdar Özbayraktar, kendisini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

(OÖ-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title