Haberler

Türk Telekom Lig A

Samsunspor, Pazar Günü Deplasmanda Oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor Maçının Hazırlıklarını Galibiyet Parolasıyla Sürdürüyor.

Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Hakkı Bayrak yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve dar alanda pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Antrenmana uzun süredir sakatlığı devam eden golcü futbolcu Caner'in katılması teknik heyeti sevindirdi. Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi.

Teknik Direktör Hakkı Bayrak, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği Oftaşspor karşılaşmasında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Gençlerbirliği Oftaşspor'un şampiyonluğa oynamasının kendilerini ilgilendirmediğini belirten Bayrak, "Bizim tek düşüncemiz pazar günü rakibimizi yenmektir. Bunun planlarını yapıyoruz. Karşıyaka maçında alınan galibiyet bize moral verdi. Kendimizi bulduk. Bu maça da her maç gibi galibiyet için çıkacağız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Bayrak, Samsunspor'un matematiksel olarak ilk 6 şansı devam etmesine rağmen ilk 6'ya girmesinin çok zor olduğunu da sözlerine ekledi.

(İG-SA-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title