Haberler

Türk Markasına Dünya Çapında Ödül

Güncelleme:

Red Herring Global'in kazananları geçtiğimiz günlerde Amerika'nın California eyaletinde düzenlenen özel bir gecede açıklandı.

Türkiye'den ilk kez bir e-ticaret sitesi Red Herring'in Global En İyi 100 listesine girdi.

Teknolojinin en prestijli ödülleri arasında yer alan "Red Herring Global Top 100"e ilk kez Türkiye'den bir e-ticaret sitesi layık görüldü. Türkiye'nin en başarılı e-ticaret girişimlerinden Sefamerve.com, Red Herring tarafından dünyanın en iyi 100 markasından biri seçildi.

Küresel medya kuruluşu Red Herring, her yıl öncelikle binlerce firma arasından kıtasal ölçekte ilk 100'e giren girişimci markaları belirliyor. Büyüme potansiyelleri, vizyonu ve yenilikçi özellikleri değerlendirilerek Asya, Avrupa ve Amerika kıtasında ilk 100'e giren markalar ise "Red Herring Global Top 100"de yer alabilmek için yoğun bir çalışma temposuna giriyor. 47 ayrı ülkeye dağıtım yapacak kapasiteye ulaşan Sefamerve.com, küresel medya kuruluşu Red Herring tarafından binlerce firma arasında yapılan değerlendirme sonucunda önce Avrupa'nın en iyi 100 girişimci markası arasında gösterildi. Ardından Amerika'daki "Red Herring Global Top 100" finaline kalarak Türkiye'den global ölçekte ilk 100'e giren ilk e-ticaret sitesi olmayı başardı.

Sefamerve.com'un CEO'su Mehmet Metin Okur, Avrupa'dan sonra dünya çapında da en iyi girişimci markalar arasında gösterilmenin gururunu yaşadıklarını belirterek: "Henüz çok yeni bir marka olmamıza rağmen teknolojinin en prestijli ödüllerinden olan "Red Herring Global Top 100"e girebilmenin gururunu yaşıyoruz. Sefamerve.com olarak bundan sonraki hedefimiz ise dünyada 2 milyar kişiye ürünlerimizi ulaştırmak. Bu amaçla Hollanda ve Fas'ta ofisler açarak ilk adımı attık. Önümüzdeki yıllarda 4 ayrı ülkede büyümeye devam etmeyi planlıyoruz." dedi.

Özellikle girişimci firmalar için bir prestij olarak kabul edilen Red Herring ödülü, geçmiş yıllarda da bugünün devlerini ödüllendirmiş ve Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Skype, Salesforce, YouTube ve eBay gibi markalar da Red Herring'in Global Top 100 sıralamasına girmişti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri California Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title