Haberler

    Türk Bayrağı Yakılınca..."

    Ara transferin son gününde Bayern Münih'e imza atan Serdar Taşçı'nın Rusya'dan ayrılığına ilişkin detayları menajer Ahmet Bulut aktardı.

    Ara transferin son gününde Bayern Münih'e imza atan Serdar Taşçı'nın Rusya'dan ayrılığına ilişkin detayları menajer Ahmet Bulut aktardı.

    Radyospor'a konuşan Ahmet Bulut, Serdar Taşçı'nın Rusya'dan ayrılmak istemesini Rusya-Türkiye gerilimine bağlayarak "Maçta Türk bayrağının yakılması Serdar'ı çok etkiledi ve kendisi ayrılmak istedi. Aslında Schalke ile anlaşılmıştı ama Bayern Münih'in stoper ihtiyacı doğunca imzalar bir gecede atıldı ve bitti" ifadelerini kullandı.

    Serdar Taşçı'nın milliyetçi olduğuna değinen Bulut, başarılı savunmacının Bayern'deki stoper açığını başarılı şekilde dolduracağını savundu.

    "MARIO GOMEZ FIORENTINA'YA DÖNERSE..."

    Beşiktaşlı Mario Gomez'in Türkiye'deki menajerlik işlerini yürüten Bulut ayrıca siyah beyazlıların Alman golcüuü almasının büyük bir iş olduğunu ifade etti. Bulut ayrıca Alman oyuncunun Fiorentina'ya sezon sonunda dönmesi durumunda bile İtalyan ekibinin Gomez'i başka kulübe sattığında dahi bonservisten pay alacağını ifade etti.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Bayern Münih Ahmet Bulut Rusya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title