Haberler

Tümkiad, 4.genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) 4.Genel Kurul Toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) 4.Genel Kurul Toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi. TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu, "Tarih yazmaya devam edeceğiz" dedi.

2017 yılında kurulan ve 7 bin 500 kişiyle kongreye giden TÜMKİAD 4. Genel Kurulu Toplantısını Küçükçekmece'de bulunan bir otelde gerçekleştirdi. Genel Kurul'a TÜMKİAD'ın eski ve yeni üyeleri yoğun ilgi gösterdi. TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu, 4.Genel Kurul Toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Tarih yazmaya devam edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüyle TÜMKİAD'ı kurduklarını ifade eden TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu, "TÜMKİAD olarak yeni kurulmuş bir derneğiz. Cumhurbaşkanımızın sözüyle yeni iş adamları, yeni kurumlar, yeni sivil toplum örgütleri ve iş adamları bir araya gelip yeni güç birlikleri yapılması lazım dedi. Biz de bunu duyan bilen iş adamları olarak ayağa kalktık. Ülkemiz için, yarınlarımız için, geleceğimiz için ben de varım dedik. İşte yüzlerce iş adamı bir araya geldi. TÜMKİAD çatısı altında toplandı. İş adamları TÜMKİAD çatısı altında toplanırken sadece bir araya gelmekle olmadı. Ülkemizin yarınları için, ülkemizin ekonomisine katkı için, ülkemizin canlanması için. Dünyanın bu ülkenin üzerinde oyun oynadığını biliyoruz. Bu bilgiyle asla pes etmeyeceğiz. Ayağa kalkan şahlanmış iş adamları olarak bir araya geldik. Buradan bu sözü veriyoruz; Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinde madem bizim üzerimize geliyorlar. Biz de tarih yazmaya devam edeceğiz. Bizim atalarımız tarih yazdı. Biz atalarımızın ardından nasıl tarih yazacağız?" dedi.

"7 bin 500 kişiyle kongreye gidiyoruz, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilki yapıyoruz"

Bir siyasi partinin bile bir araya toplayamayacağı bir oluşumla kongreye gittiklerini dile getiren Başkan Tanrıkulu, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk, 150 üyeyle kongreye gidiyoruz. İçişleri Bakanlığımızın yasasına göre 30 gün ile 6 ay içerisinde kongreye gitmek lazım. Bugüne kadar 30, 40, 50 kişi bir araya gelmiş. Anında üye olmuş. Kongreye gitmiş. Biz kongreye gitmiyoruz. 150 iş adamı, sanayici, holding, anonim şirketleri, limitet şirketleri, gruplar bir araya geldik. TÜMKİAD çatısı altında bir araya geldi. Her üye 50 vatandaşı getirerek 7 bin 500 kişiyle kongreye gidiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilki yapıyoruz. Baktığınız zaman bir siyasi partinin bile bir araya toplayamayacağı bir oluşumla biz kongreye gidiyoruz. Ülkemizin gözü aydın" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Küçükçekmece Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title