Haberler

Trabzonspor'da Kongreye Doğru

Trabzonspor Başkan Adayı Sadri Şener, "Bana Şans Verin, Sabır Gösterin, Yapamazsam Ertesi Gün Bırakırım" Dedi.

Trabzonspor Başkan Adayı Sadri Şener, "Bana şans verin, sabır gösterin, yapamazsam ertesi gün bırakırım" dedi.

Trabzon'da 09-10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılacak olan başkanlık kongresi öncesinde İstanbul'daki 1967 Trabzonsporlular Derneği'nde düzenlenen toplantıda konuşan Şener, başkanlık şansının kendisine verilmesi halinde, kulubün menfaatine yönelik çalışmalar yapacaklarını söyledi. Kulüpte bozulan dengeleri yerine oturtabilmek için mücadele edeceklerinin altını çizen Şener, "Trabzonspor kulübünü yönetmeye adayız. 15 sene sonra tekrar bu işe soyunmaya karar verdik. Kulübümüzün durumu şu an pek iç açıcı değil.

'Dördüncü büyüklüğümüz' tartışılır noktaya gelmiş. Kongrenin neden ertelendiği konusunda kimse bir şey açıklayamıyor. Önümüzde mevcut yönetimin ortaya çıkardığı bir Akyazı Projesi var. Stadımız diğer illerin gerisinde kalmış durumda. Kulübümüzün üstüne yeni bir tesis yapabilecek konumdayız. Akyazı Projesi iki şekilde gerçekleşebilir. Birincisi, mevcut stadın yerini TOKİ'ye devrederek deniz kenarında bir yer alınması, ikincisiyse yabancı bir fon bulunması" dedi. TOKİ Başkanı'yla ikili ilişkilerinin iyi olması

nedeniyle bir Galatasaray modelinin de Trabzon'da gerçekleştirilebileceğini belirten Şener, "Güzel bir stadın ilimizde olması, takımımıza ivme kazandıracaktır" diye konuştu.

Seçilmesi halinde transfer politikalarının da açıklayan Şener, "Tarz olarak futbolcu satmayı pek seven biri değilim. Bana şans verin. Karadeniz iklimine ve yaşamına uygun transferler yapacağız. Söz veriyorum; ben bu işi yapamazsam ertesi gün yapamıyorum derim, bırakırım." dedi. Şener, bir delegenin "Ersun Yanal ile devam edecek misiniz?" şeklindeki sorusunu ise "Ersun hocayla bir sorunum yok. Haziran ayına kadar kendisiyle devam eder, Haziran ayında masaya oturur konuşuruz" diye yanıtladı.

Toplantıya Trabzonsporlu delegeler, eski futbolcu Lemi Çelik ve taraftarlar katıldı.

(RT-AC-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title