Haberler

Trabzon'da Fransız Turistleri Taşıyan Helikopterin İniş Sırasında Yan Yatması

Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne Bağlı Uzungöl Beldesi'nde Fransız Kayakçıları Taşıyan Bir Helikopterin İniş Sırasında Yan Yatmasının Ardından Helikopterde Bulunan 6 Kayakçının, Kayarak En Yakın Yerleşim Yerine Ulaşmaya Çalıştıkları Bildirildi.

Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne bağlı Uzungöl Beldesi'nde Fransız kayakçıları taşıyan bir helikopterin iniş sırasında yan yatmasının ardından helikopterde bulunan 6 kayakçının, kayarak en yakın yerleşim yerine ulaşmaya çalıştıkları bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Valisi Nuri Okutan, Heliski yapmak üzere bölgeye gelen Fransız kayakçıları taşıyan helikopterin Şekersu Yaylası mevkiinde iniş yaptığı sırada yan yattığını hatırlattı. Helikopterde 6 kişinin bulunduğunu ve olayda ölen veya yaralanan kimse olmadığını kaydeden Vali Okutan "Kaza yaklaşık 3 bin 100 metrede meydana gelmiş. Kaza yeri tespit edildi. Helikopterdeki kayakçılar bin 900 metredeki Demirkapı Köyü'ne kayarak inmeye çalışıyorlar. Bu köye geldikten sonra helikopterle onları oradan alacağız" dedi.

(EK-ÖS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title