Haberler

Torunları İçin Ölümü Göze Aldı

Kağıthane'de 3 Katlı Bir Binada Çıkan Yangında 2 Torununu Kurtarmaya Çalışırken Yoğun Dumandan Zehirlenen Muzaffer Bostancı, Hastanede Tedavi Altına Alındı

Kağıthane'de 3 katlı bir binada çıkan yangında 2 torununu kurtarmaya çalışırken yoğun dumandan zehirlenen Muzaffer Bostancı, hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kağıthane Gültepe Mahallesi Şehit Cevat Bayraktar Sokak 13 numaradaki 3 katlı binanın 1. katında kibritle oynayan Ahmet Yusuf Bostancı (9) ve Beyza Bostancı (11), çıkan yangın sonucu evde mahsur kaldı.

Yangın sırasında dışarıda bulunan çocukların dedesi Muzaffer Bostancı torunlarını kurtarmak için çıktığı apartmanın 2. katında apartmanı saran yoğun dumandan zehirlenerek bayıldı.

Bu sırada olay yerinden geçen Hasan Bozkurt, yan dairenin camından yangın çıkan eve girerek, kardeşlerden Beyza Bostancı'yı kurtardı.

Ahmet Yusuf Bostancı (9) ve merdivenlerde bayılan Muzaffer Bostancı da olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yangında dumandan az etkilenen çocuklar ayakta tedavi edilirken, Muzaffer Bostancı Ok Meydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastane yetkilileri, yoğun dumana maruz kalan Bostancı'nın tedavisinin sürdüğünü bildirdiler.

(CHN-ÖEB-SA) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

title