Haberler

Torunlar, Nine ve Dedelerini Ziyaret Etti

Yaşlılar Haftası nedeniyle Özel Çukurova Bilfen Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğretmenleri ve öğrencileri, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Yaşlılar Haftası nedeniyle Özel Çukurova Bilfen Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğretmenleri ve öğrencileri, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarette bulundu.

'Beyaz Melek' projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyaret sırasında öğretmen ve öğrencilerle huzurevinde kalan yaşlılar arasında duygu dolu anlar yaşadı.

Bilfen Okulları'nın 19-24 Mart Yaşlılar Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri ziyarette, öğrenciler yanlarında getirdikleri çiçek ve hediyeleri, kendilerini büyük bir sevecenlikle karşılayan "nine ve dedelerine" takdim etti. Huzurevi sakinlerinin duydukları memnuniyet, gülen yüzlerine ve sevgiyle bakan gözlerindeki pırıltılara yansıdı.

Bu tür sosyal etkinliklerde bulunmayı sürdüreceklerini söyleyen kulübün rehber öğretmenleri Damla Kocakılıç ve Venüs Erışık, "Böyle faaliyetler, kültürel ve sosyal değerlerimizi koruyup yaşatmak, toplumsal dayanışma ve iletişimi sürdürmek adına oldukça önemli. Öğrencilerimiz ve yaşlılarımızın birlikte mutlu olduklarını görmek yaptığımızın ne kadar doğru ve gerekli olduğunu kanıtladı. Yaşlılarımıza saygı ve ilgi toplum olarak korumamız gereken bir haslet" dediler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title