Haberler

Tokat: Tokat'ta Yerel Yönetimler

- Tokat'ın Niksar İlçesi Belediye Başkanı İdris Şahin, Bayındırlık Birim Fiyatlarına Göre Yaklaşık 7 Milyon YTL Maliyet Gerektiren Asfalt Çalışmasını, Malzeme ve Hizmet Alımını Bizzat Yaparak 10'da 1 Fiyatına Gerçekleştirdiklerini Söyledi.

- Tokat'ın Niksar İlçesi Belediye Başkanı İdris Şahin, bayındırlık birim fiyatlarına göre yaklaşık 7 milyon YTL maliyet gerektiren asfalt çalışmasını, malzeme ve hizmet alımını bizzat yaparak 10'da 1 fiyatına gerçekleştirdiklerini söyledi.

Niksar Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek büyük projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Şehrin ana arterlerini oluşturan Atatürk Bulvarı, Petrol Meydanı, Tokat Caddesiyle birlikte TOKİ sitesi yolları, Ayvaz yolu ve 50. Yıl Bulvarı da sıcak asfaltla kaplandı. Niksar Belediye Başkanı İdris Şahin, şu anda yaptıkları çalışmada 70 bin metrekare sıcak asfalt kaplama yaptıklarını belirterek, "Bunun 7 metrelik yol olarak düşünüldüğünde 10 kilometre yola karşılık geliyor. Bayındırlık birim fiyatlarına göre yaklaşık 7 milyon YTL maliyet gerektiren asfalt çalışmasını, malzeme ve hizmet alımını bizzat yaparak onda bir fiyatına gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda imkanlarıyla destek olan NİMSAN A.Ş'ye ve işçiliği özenle yapan ÖSAK A.Ş'ye ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Niksar ilk kez böylesine büyük yatırımlarla tanışıyor, dönemimizde başlanan ve bitirilen işler, geçmiş dönemlerin toplamıyla bile kıyaslanmayacak kadar fazla" dedi.

Niksar'ın en kenar semtinden merkezine kadar hizmet atağında olduklarını ifade eden Başkan Şahin, "Niksar'a modern kent görünümü vermeye özen gösteriyoruz. Köprüler, yollar, bulvarlar, kavşaklar açtık. Şakşak mevki dediğimiz ve yıllardır ihmal edilmiş kenar mahallemizin yollarını asfaltladık. Merkezle ulaşım bağlantısını genişlettik, parke ile kaplayacağız. Niksar'ımızın her tarafı şantiye görünümünde, PTT yanına köprü yapıp, iki ana caddemizin bağlantısını rahatlatıyoruz" şeklinde konuştu

(Nİ-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title