Haberler

Parkta TikTok videosu çeken kadın, yüzlerce erkeğin cinsel saldırısına uğradı

Güncelleme:

Pakistan'da bir kadın parkta TikTok videosu çektiği sırada yüzlerce erkeğin cinsel saldırısına uğradı. Olay sonrası polis şüphelilerin peşine düştü. Şu ana kadar 66 kişi sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Pakistan'daki 14 Ağustos'ta tüyler ürperten bir olay gerçekleşti. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre yüzlerce erkek bir parkta video çeken genç kadının etrafını sardı. Burada TikTok videosu çektiği belirtilen talihsiz kadının cinsel saldırıya uğradığı ve kalabalık tarafından gasp edildiği açıklandı.

66 KİŞİ GÖZALTINDA

Ülke gündemine tabiri caizse bomba gibi düşen olay ile ilgili polis yüzlerce şüphelinin peşine düştü. Yapılan resmi açıklamaya göre, şu ana kadar 66 zanlı sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Aynı açıklamada iki polis memurunun olayla ilgili ihmali olduğu iddiasıyla açığa alındığı öğrenildi.

"ÇIPLAK KALDIM, KIYAFETLERİMİ PARÇALADILAR"

Başından geçen olayla ilgili geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye konuşan talihsiz kadın, "Çıplak kaldım, kıyafetlerimi paramparça ettiler" dedi. Söz konusu taciz sonrası ülke genelinde pek çok protesto gösterisi düzenlenirken, kadın hakları örgütleri faillerin yakalanması ve en yüksek cezaya çarptırılmasını talep etti.

Pakistan, 2019'da Thomson Reuters Vakıf anketinde kadınlar için dünyanın en tehlikeli altıncı ülkesi konumunda yer almıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Pakistan Hassas İçerik Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (46)

Çelik Can :

şeriat isteyenler buyursunlar sınırlar açık.. koşsunlar pakistan'a

348
432
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Gerçek şeriat nedir nasıl işler önce onu öğren. Ondan sonra şeriatı kotule. Ona bakarsan herkes müslüman ülkemizde. Kaç kişi namaz kılıyor kaç kişi haramdan uzak duruyor.

yanıt2
yanıt6
Ahmet Tatar:

Şeriatla bunu nasıl bağdaştırıyorsun şeriata laf edip İslam'dan çıkan trol,şeriat böyle haller olmasın diye bu halleri yasaklayıp,kadına dokunanları cezalandırıyor zaten şeriat cahili kardeşim....

yanıt6
yanıt7
arjan Arjan:

sanki burda yok. avrupada yok abd de yok. tacuz olsylari. hemen işi muslumanlara atiyorsunuz. bence sen musluman dusmanisin. o 66 kişi ile sen aynisin. ayni fabrikadan

yanıt2
yanıt4
Levent Dülger:

pakistan'da şeriat sistemi yok kardeşim. islama olan kinini kusmak için fırsat kolluyorsun ama yanlış bir örnekleme yaptın

yanıt2
yanıt5
ilhan Ocal:

Sizede sınırlar açık demokrasi laikliğin besigi olan batıya gitsenize fransaya amerikaya kendinize nereyi layık görüyorsanız oraya burda önce biz vardık siz sonradan geldiniz. Batıyı taklit edip medeniyet sayan hayvanlarin yaptığını islama maal etmeyin.

yanıt3
yanıt6
Veli Özdemir:

İslam yaşansa böyle bir şey zaten olmaz. Şeriat bu değil kardeşim. Ayrıca Pakistan'ın yönetim şekli Cumhuriyet ayıktırayım.

yanıt5
yanıt3
ahmet kırmızıgül:

Şeriatı buna bağlıyorsan sen şeriatı bilmiyorsun.

yanıt5
yanıt4
pentakill lol:

Peygamber efendimiz kadınlarınıza şiddet uygulamayınız diyor. sen bu sapkın insanların davranışlarıyla şeriatı nasıl aynı kefeye koyup dini kötülemeye çalışırsın. madem okuyorsun hadisi şerifleri oku bu cahilliğinden kendini kurtar.

yanıt6
yanıt6
songül zeybekgil:

Sorsan elhamdülillah müslümanız derler. Müslüman olmayanların kafasını keserler. Dünya nın en güzel dininide verseniz cahil insandan bi halt olmaz. Cahil insan boşa oksijen israfıdır. Tüm dünyanın cahillikle savaşması gerekmektedir.

597
140
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title