Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 1. Grup Lideri Malatya Belediyespor, İkinci Yarıya Kötü Başlamanın Üzüntüsünü Yaşıyor.

TFF 3. Lig 1. Grup lideri Malatya Belediyespor, ikinci yarıya kötü başlamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi, Nusaybin Demirspor maçında zeminin çok kötü olması nedeniyle futbolcuların istedikleri oyunu sergileyemediğini söyledi. Gökhan ve Cuma'nın kart cezalısı, Ahmet Dere, Murat ve Kazım'ın da sakatlıkları nedeniyle Nusaybin Demirspor karşısında forma giyemediğini hatırlatan Başkan Eserdi, "Cezalılar ve sakatlıkların eksiliği arkasına sığınmıyoruz. Ancak Nusaybin Demirspor maçında hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. Ancak bu maçtaki mağlubiyeti kaza

olarak görüyoruz ve bundan sonraki maçlara bakıyoruz. Kaybedilen puan ve puanları bu hafta Bingöl Belediyespor karşılaşmasında telafi edeceğiz" diye konuştu.

Malatya Belediyespor, ikinci yarıda oynadığı maçlarda Mezitlispor ile 2-2 berabere kalmış, dün de deplasmanda Nusaybin Demirspor'a 1-0 mağlup olmuştu. Malatya Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Bingöl Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

(NA-OÇ-İY-S

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title